Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tesadüf faceye girip linkini atsana bana nasıl bulayım seni ben..

Benim mecbur hafta sonuna kalcak kuzum.Migros,carrefour gibi yerlerde vardır heral. Bu akşam kuaföre gideceğim,yarında eşimin bir akrabasını ziyarete gideceğiz. Cumartesi bakınırım bende. Baldem bizim orda migros var mı?Yada sen nerden almışdın?

yok kuzum bizim orda migros yok maalesef🙁
ben cosmetica dan almıştım canım ama carrefourda vardır diye düşünüyorum

benim mecbur hafta sonuna kalcak kuzum.migros,carrefour gibi yerlerde vardır heral. Bu akşam kuaföre gideceğim,yarında eşimin bir akrabasını ziyarete gideceğiz. Cumartesi bakınırım bende. Baldem bizim orda migros var mı?yada sen nerden almışdın?

burdada yok tatlım yaa migros carrefour 🙁(
merhabalarrrr :d hayirlii günlerrrrr diliyorummm =))

slm hoşgeldin

tatlım hoşbuldk bnde sizlerle konuşunca çok mutlu oluyorum ama topiğin sakin olduğu saate denk geldm herhalde.. şimdi çıkmam lazm dün bi badi almştm beenmedm onu değştrmeye gdicem inşallah tekrr gelip yazarım kızlar tesadüfüm bni cikletin facesnden bulablrsn biçok kişi bnm facede ekli grşmek üzere
Oy oy kıyamam kolay gelsin canımcım yine gel görüşelim. Biliyorsun benim facem yok ama böyle giderse yaında sırf sizin için açacağım. Dikkay et kendine kolay gele.

kızlar işlerm cok yugn beynım sulandı buarada annem geldı yanıma doğum gunu hedıyesı almış alamamıtı kıyamm yarn davet ettm yemege kızcede bız dun gelemedık yarın gelelım dedı oysa bn uzun zaman sonra annemlerle basbasa kalmak ıstedm🙁dün okdr kızceyı cagırdım gelmedı off🙁

yarın yemekte neler yapıcam bılmıyorum hiç dün portakallı kerevızı yapamadım olmazsa onu yaparım

Geri