Kafa Hamiş Melek 10 Ocak 2012 #11.531 nickimi kim yedi' Alıntı: akşamları erkenden uyuyorum hep dizileride kaçırmış oluyorum Genişletmek için tıkla ... ay ne güzel ya ben uyuyamıyorum saat 1 olmadan yatmak aklıma geliyo aslında ama benim psikolojik sorunlarım var sanırım
nickimi kim yedi' Alıntı: akşamları erkenden uyuyorum hep dizileride kaçırmış oluyorum Genişletmek için tıkla ... ay ne güzel ya ben uyuyamıyorum saat 1 olmadan yatmak aklıma geliyo aslında ama benim psikolojik sorunlarım var sanırım
Kafa Hamiş Melek 10 Ocak 2012 #11.532 SUPERİSİ1688' Alıntı: hemmm evet kocsı olanlar için öle 🙂 ama ben çok rahat izliyom e benim gibide vardır herhalde Genişletmek için tıkla ... ay şu kurtlar bitmedi gitti ya bitseydide bi rahat yüzü görseydik hayır yani bişey değil şaka maka bende alışıyorum baya baya izliyorum diziyi yani
SUPERİSİ1688' Alıntı: hemmm evet kocsı olanlar için öle 🙂 ama ben çok rahat izliyom e benim gibide vardır herhalde Genişletmek için tıkla ... ay şu kurtlar bitmedi gitti ya bitseydide bi rahat yüzü görseydik hayır yani bişey değil şaka maka bende alışıyorum baya baya izliyorum diziyi yani
P peeeh Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.533 Kafa' Alıntı: ay şu kurtlar bitmedi gitti ya bitseydide bi rahat yüzü görseydik hayır yani bişey değil şaka maka bende alışıyorum baya baya izliyorum diziyi yani Genişletmek için tıkla ... hadi ya izledikçe sarıyomu ben diyorumki evlenene kadar kurtlar vadisi bitsin o da diyoki evlenene kadar kanıt bitsin
Kafa' Alıntı: ay şu kurtlar bitmedi gitti ya bitseydide bi rahat yüzü görseydik hayır yani bişey değil şaka maka bende alışıyorum baya baya izliyorum diziyi yani Genişletmek için tıkla ... hadi ya izledikçe sarıyomu ben diyorumki evlenene kadar kurtlar vadisi bitsin o da diyoki evlenene kadar kanıt bitsin
P peeeh Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.534 cikletimnerde+, elcintih, esennruzgar+, mormenekşem+, nickimi kim yedi+, pineapples, twettysale e herkes nerdeeeeeeeeeeeee
cikletimnerde+, elcintih, esennruzgar+, mormenekşem+, nickimi kim yedi+, pineapples, twettysale e herkes nerdeeeeeeeeeeeee
Kafa Hamiş Melek 10 Ocak 2012 #11.536 SUPERİSİ1688' Alıntı: hadi ya izledikçe sarıyomu ben diyorumki evlenene kadar kurtlar vadisi bitsin o da diyoki evlenene kadar kanıt bitsin Genişletmek için tıkla ... yok ben artık kabul ettim bitmeyeceğini kaderime razı oldum ne yapayım çünkü bu diziyi 6 senedir bitsin diye bekliyorum bitmez bitmedi bitmeyecek
SUPERİSİ1688' Alıntı: hadi ya izledikçe sarıyomu ben diyorumki evlenene kadar kurtlar vadisi bitsin o da diyoki evlenene kadar kanıt bitsin Genişletmek için tıkla ... yok ben artık kabul ettim bitmeyeceğini kaderime razı oldum ne yapayım çünkü bu diziyi 6 senedir bitsin diye bekliyorum bitmez bitmedi bitmeyecek
C cikletimnerde Forum Okuru 10 Ocak 2012 #11.537 bazen aşağıda olanlar burda olmuyo mesela ben 10 dkdır sitede yoktum..şimdi geldim ama listede adım var..
bazen aşağıda olanlar burda olmuyo mesela ben 10 dkdır sitede yoktum..şimdi geldim ama listede adım var..
nickimi kim yedi Hamiş Melek 10 Ocak 2012 #11.538 Kafa' Alıntı: ay ne güzel ya ben uyuyamıyorum saat 1 olmadan yatmak aklıma geliyo aslında ama benim psikolojik sorunlarım var sanırım Genişletmek için tıkla ... hııı bebişi taktın kafaya gece gündüz çalışmalar tam hız değil mi uyku tutmaz tabi kafaa bu ay senden utlu bir haber bekliyoruzzz
Kafa' Alıntı: ay ne güzel ya ben uyuyamıyorum saat 1 olmadan yatmak aklıma geliyo aslında ama benim psikolojik sorunlarım var sanırım Genişletmek için tıkla ... hııı bebişi taktın kafaya gece gündüz çalışmalar tam hız değil mi uyku tutmaz tabi kafaa bu ay senden utlu bir haber bekliyoruzzz
P peeeh Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.539 Kafa' Alıntı: yok ben artık kabul ettim bitmeyeceğini kaderime razı oldum ne yapayım çünkü bu diziyi 6 senedir bitsin diye bekliyorum bitmez bitmedi bitmeyecek Genişletmek için tıkla ... YAZIKKK cikletimnerde' Alıntı: bazen aşağıda olanlar burda olmuyo mesela ben 10 dkdır sitede yoktum..şimdi geldim ama listede adım var.. Genişletmek için tıkla ... hemmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂
Kafa' Alıntı: yok ben artık kabul ettim bitmeyeceğini kaderime razı oldum ne yapayım çünkü bu diziyi 6 senedir bitsin diye bekliyorum bitmez bitmedi bitmeyecek Genişletmek için tıkla ... YAZIKKK cikletimnerde' Alıntı: bazen aşağıda olanlar burda olmuyo mesela ben 10 dkdır sitede yoktum..şimdi geldim ama listede adım var.. Genişletmek için tıkla ... hemmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂
P peeeh Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.540 nickimi kim yedi' Alıntı: hııı bebişi taktın kafaya gece gündüz çalışmalar tam hız değil mi uyku tutmaz tabi kafaa bu ay senden utlu bir haber bekliyoruzzz Genişletmek için tıkla ... yavv niki senden ne zaman alcaz mutlu haberi yaaaa acaba ikiz olurmu 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: hııı bebişi taktın kafaya gece gündüz çalışmalar tam hız değil mi uyku tutmaz tabi kafaa bu ay senden utlu bir haber bekliyoruzzz Genişletmek için tıkla ... yavv niki senden ne zaman alcaz mutlu haberi yaaaa acaba ikiz olurmu 🙂