nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.181 cikletimnerde' Alıntı: kızlarr size bi sorum var..maaşlara zam geldimi bize şubatta yapıcaklarmıs sinir oldum :çitos: Genişletmek için tıkla ... bizde de çalışmalar başladı ama hala kendi maaşımızı göremedik kapsam dışılar daha belli olmadı yetişecek ocak maaşına
cikletimnerde' Alıntı: kızlarr size bi sorum var..maaşlara zam geldimi bize şubatta yapıcaklarmıs sinir oldum :çitos: Genişletmek için tıkla ... bizde de çalışmalar başladı ama hala kendi maaşımızı göremedik kapsam dışılar daha belli olmadı yetişecek ocak maaşına
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.182 cikletimnerde' Alıntı: kızlarr size bi sorum var..maaşlara zam geldimi bize şubatta yapıcaklarmıs sinir oldum :çitos: Genişletmek için tıkla ... ben yeniyim bana zam yok.
cikletimnerde' Alıntı: kızlarr size bi sorum var..maaşlara zam geldimi bize şubatta yapıcaklarmıs sinir oldum :çitos: Genişletmek için tıkla ... ben yeniyim bana zam yok.
C cikletimnerde Forum Okuru 13 Ocak 2012 #12.183 shuzur' Alıntı: hoşgeldin tatlım sigara içmiyosun dimi canım. Genişletmek için tıkla ... ahh ayşem yok içmiyorum yaa.dün tam içecektim ''yok çiko dedim napıyosun sen kırarım bacaklarını dedim kendime ''
shuzur' Alıntı: hoşgeldin tatlım sigara içmiyosun dimi canım. Genişletmek için tıkla ... ahh ayşem yok içmiyorum yaa.dün tam içecektim ''yok çiko dedim napıyosun sen kırarım bacaklarını dedim kendime ''
C cikletimnerde Forum Okuru 13 Ocak 2012 #12.184 cikletimnerde' Alıntı: ahh kuzum yok içmiyorum yaa.dün tam içecektim ''yok çiko dedim napıyosun sen kırarım bacaklarını dedim kendime '' Genişletmek için tıkla ... lay la lay la lay ben güneş sen ayyy
cikletimnerde' Alıntı: ahh kuzum yok içmiyorum yaa.dün tam içecektim ''yok çiko dedim napıyosun sen kırarım bacaklarını dedim kendime '' Genişletmek için tıkla ... lay la lay la lay ben güneş sen ayyy
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.185 cikletimnerde' Alıntı: ahh ayşem yok içmiyorum yaa.dün tam içecektim ''yok çiko dedim napıyosun sen kırarım bacaklarını dedim kendime '' Genişletmek için tıkla ... aferin canım bennimmmm kelebek nerde bu sabah? sahilinde sesi çıkmıyo. üf haftaya kocişle ayrı kalcazz
cikletimnerde' Alıntı: ahh ayşem yok içmiyorum yaa.dün tam içecektim ''yok çiko dedim napıyosun sen kırarım bacaklarını dedim kendime '' Genişletmek için tıkla ... aferin canım bennimmmm kelebek nerde bu sabah? sahilinde sesi çıkmıyo. üf haftaya kocişle ayrı kalcazz
C cikletimnerde Forum Okuru 13 Ocak 2012 #12.186 ...................................................................................................
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.188 tesadüfüm neler yapacaksın misafirlerine. yemin ederim çenem düştü. en çok ben yazıyorum.
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.190 şıpıdık sahil kelebek niers kg bildirimine bekleniyorsunuz.