Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şıpıdıkcım her zaman söylüyorum bir daha söylüyüm sende peygamber sabrı var gerçekten bak..sen elinden geldiğince onu duymamaya çalış canım çünkü yoksa daha fazla kafaya takarsın...

baldemcim seninde kayınvalidem hiç fırsatı kaçırmıyo yanii,o ne demek öyle ya senin evin değilmi istediğin eşyayı alırsın..ay ben bu kızçeleri zaten hiç anlamıyorum canım ya

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu cumartesi hepiniz uygunmusunuzzz..
kendinizi ayarlayınn cumartesi taksimde bulusuyoruz..

tweety bizim beğendiğimiz de spor ve şık arkasında plaka yok
bakalım daha yaptırmadık ama onu yaptırmayı düşünüyoruz

kızçenin yaptığı yorumlara aldırış etmiyorum artık, haftanın 3 günü ona gidersem benden iyisi yok ama biraz az gideyim hemen beni düşman olarak görmeye başlıyor.
ona sık gidince benim gelinimin gözü tok, gider pazardan da alışveriş yapar 1 milyoncudandan alır diyor, nadir gidince kötü oluyorum.
bizim kızdığımız şey harcamalarımıza karışması, onu ilgilendirmez evlenirken nasıl başı açık kızla evleniceksen benden sana kuruş yok, sadece babanın vasiyeti olan altınları takarım dediyse şimdide dizini kırıp oturcak sesini de çıkarmıicak.

kaynımda kötü niyetle ve dedikodu yapmak icin söylememiştir konuşurken aklına gelmiştir da söylemiştir.

oooo nicki baya güzelmiş, güle güle taksın geliniz🙂

adaş benim cumartesim boş ben gelebilirim taksime :D:D

neyseki şıpıdık eşin haddini bildirmiş, salak ya ne zorları varsa neden halden anlamıyorlar anlamıyorummmmm

Geri