pineapples
Hamiş Melek
Aman pinecim yarın öbürgün yine ister merak etme, benimkide gel git akıllı.
Tabi 5 yıl demiyor, bi kaç ay diyor 🙂)
ay kuzum hiç sorma yawww garip bunlar garip ama ben bi daha tedbiri elden bırakmam akıllandım
Aman pinecim yarın öbürgün yine ister merak etme, benimkide gel git akıllı.
Tabi 5 yıl demiyor, bi kaç ay diyor 🙂)
dinlen kabul etme senn saglıgın onemlı ben artık oyle yapıyorum
eşime dedim biz bebek için biraz acele ediyoruz galiba ama çok şükür regli oldum dedim oda evet hayatım dur bakalım biz acele ettik bi 5 sene falan geçsin dedi nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam size benimkininde bi ortası yok yawww bi hemen olsun der bi 5 sene sonra hehehe
5 te çok kızCanım fiziken problem yok, ruhen dinlenmeye ihtiyacım var bu aralar.
Onlarca insanla yeni tanıştım, alışma dönemini atlatmadan misafir aldım sürekli o nedenle ağır geldi.
He yaa, canımcım alıştım artık, hepinizi 1 haftalığına misafir edebilirim, en azından tanıdığım bildiğim insanlar olur 🙂)
sizi zor buldum ya sohbetide takip edemiyorum bile ne kadar hızlısınız kızlar
kızlarr sizde benim gibi inox fırın kullanıyorsanız kesinlikle cif kremle silin pırıl pırıl plıyorr çok iz bıraktığı leke tuttuğu doğru ama cifle deneyin ilk günkü gibi olduğunu göreceksiniz![]()
Yine misafir gelecekmiş canım, 10 kişilik bir grup cumartesi kahvaltıya.
Bende biraz misafirden uzak kalmak istiyorum, biraz misafiri özlemek istiyorum.
Sonrada düşünüyorum bende gidiyorum diyorum, yani ikilemdeyim.
huzurum canım benim nasılsın iyisin inş. oldum oldum kuzum çok şükür
hoşbulduk kuzu evet evet görüştüm canlarım ben yaaa nasıl özlemişim insanın annesi babası gibi yok kuzum rabbim başımızdan eksik etmesin onları
oy oy hoşgeldin canım, Allah tüm ayrılıkların sonunda kavuşmayı nasip etsin
benimde anamla bubam memlekete gittiler, 3 gün oldu ama şimdiden özlemeye başladım🙁
ben senin yerinde olsam birkaç gün rapor alırdım belki o zaman kafalarına dank eder, ne biçim insanlar ya. kendi eşlerine veya kardeşlerine de aynı davranırlarmıydı, bi düşünseler
canım özledik seni, fırsat bulup yazdığında cok mutlu oluyorum
sanki sokakta yürürken eski bir arkadaşa rastlamış gibi
dikkat et kendine canım
Bu son diyorum ama umarım yapabilirim 🙁(
Bu son diyorum ama umarım yapabilirim 🙁(
5 sene mi5 te çok kız