Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

maşallah maşallah bende bunlardan yok diye havamı atıyon kız :haha::haha::haha:

bendede yokki kız çaktırmaa :hhh: :hhh: :hhh:

patlıcan mııııı en sevdiğim sebze biran önce yaz gelsede tohumsuz güzel patlıcanlı yemekler yapsam diye dört gözle bekliyorum ben patlıcanı çokkk severim. bir yere yemeğe gittiğinde sıkıntı olur ya seçme o kadar sebze hiç iyi birşey değil biz eşimle ne olsa yiyioruz valla kelle dalak beyin kereviz bamya....

aynen canım çok sorun oluyo 🙁
sanki onların yaptığını beğenmemek gibi oluyo aslında yemiyorum yani

hele öyle değişik çorbalar hiççççç
annem ben haftasonu ablama gidince yapar
sarımsak falan o zaman yerler
sene içinde en fazla2-3 kere yerim sarımsak oda cacıkta falan anca

Bugün erken geldim 🙂annem evde olmadıgı için yemekler bana düştü damla çikolatalı irmik pastası yaptım muhteşem yüzyılı izlerken yeriz diye düşündüm yogurtlu arpa şehriye salatası yaptım geçenlerde tesadüf sen yazmıstın bende uzun zamandır yapmıodum ama yemek bulamadım annem gelsin börek yaptırıcam çayla birlikte yeriz artık bir de patates salatası tamam 🙂

peri sen niye bu kadar çok yemek seçiyorsun emin ol tatlarını bilsen asla ve asla vazgeçemezsin ben bamyayı yazında çok severim kurusunu da çok severim patlıcanı yazın severim kurutulmuşunu sevmem yemedigim tekbir şey var o da pırasa ilerde eşine de sorun olur hergün ne pişirsem derdi olur sana

peri sen niye bu kadar çok yemek seçiyorsun emin ol tatlarını bilsen asla ve asla vazgeçemezsin ben bamyayı yazında çok severim kurusunu da çok severim patlıcanı yazın severim kurutulmuşunu sevmem yemedigim tekbir şey var o da pırasa ilerde eşine de sorun olur hergün ne pişirsem derdi olur sana

canım bilmiyorum ki sanki yicem beğenmicem ve o tadı hiç ağzımdan gitmicekmiş gibi düşünüyom galiba

annem çok kızıyo yesen belki beğenceksin diyo
ama tesadüfün dediği gibi başkalarının yanında çok zor oluyo

mesela zeytinyağıda hiç ama hiç sevmem
salatada falan kullanmaz annem sarma falan zeytinyağlı olunca yemem
ve daha neler neler kuzummmm

Kızlar Tavuk Salatası tarifini paylaşıyorum salata sevenlere duyurulur 🙂
Malzemeler
Tavuk Gögsü
3 Adet Kırmızı Biber
Salatalık Turşusu
Dereotu
Maydonoz
Limon
Yağ
tavuk gögsünü tuzlu suda haşlayıp didikliyoruz.Kırmızı biberleri közleyip soguduktan sonra tavuga ekliyoruz.Turşu,dereotu,maydonoz,limon,yağ ekliyoruz ve servise hazır
Afiyet OLSUN Meleklerim

Geri