Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydınlar kızlar
güzel bir hafta olur inşallah

nikicim hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah

evet valla ısınmak gibisi yokmuş cumartesi eve gidene kadar yapmışlar temizlemişler eşimle kaynım evde hırkasız dolaşmanın keyfinede baktım 🙂

tşk ediyorum kızlr sağolun tek odada olsa sıcacık uyumak oturmak güzeldi

Günaydın kızlar ben geldim...

Özledim sizi valla nasılsınız? Geçen hafta yurt dışından eğitim için geldiler.Tüm zamanım toplandı odasında geçti yorucuydu ama atlattık şükür.
Sizlerde ne var ne yok?

günaydın kızlar herkese iyi haftalar...
nicki Allah tamamına erdirsein canım hayırlısı olsun...(benmde senn gibi bi görümcem olaydı nolurdu heee 😛 )
sahill gözünaydın canım keyfini çıkar sıcağınn

kızlar dün akşam eşimle dışarı çıktık çay içmeye bizim burada hanlar meşhur 🙂
bir evlenmek teklifi gördüm çok değişik geldi izledim durdum

organize edilmiş güzel bir anı bence
ilk oğlan ailesini yakınları dağınık bir şekilde oturtmuş masalara kızın yakın arkadaşlarıda öyle ama büyük olduğu için karanlık fark edilecek gibi değildi🙂
kafeye ilk girişteki masaya bir zarf bırakmış kız gelince masada oturan pat diye kızın önüne geçti zarf verdi şaşkın şaşkın bakıyor sonra zarfta kasaya doğru ilerle yazıyordu sanırım kasaya yöneldi sonra ileri tariflerle orta ağaç vardı onun yanına kadar geldi oğlanın erkek arkadaşları pankart çıkardı teklif işte sonra habersizce çekiyorlar fotoları kızın sonra oğlan çıktı meydana aynı anda hurra bütün yakınları ve arkadaşları etrafını sardı çocuk yüzüğü çıkardı diz çöktü felan konfetler patladı sarıldılar çok değişik kız hüngür hüngür ağlıyor şaşkın hala inanamamış gibi onca milletin içinde çok güzel hoşuma gitti

slm naber kız bizde bir değişiklik yok sen anlat bakalım ne var ne yok
kızçen nasıl ameliyat oluyormu

Kızçemde hiç sorun çıkmadı turp gibiymiş maşallah.
Şimdi batmanda tatill yapıyor🙂

Valla bende aynıyım geçen hafta yoğundu bu haftada yoğunum ama azcık asarak yapıcam işleri.
Hafta sonu cumartesi kocişleydik güzel bir gün geçirdik keyif yaptık.Pazarda arkadaşlarımla zaman geçirdim onları ağırladım.
Ama çok yoruldum.Şuan böyle sanki hiç hafta sonu geçirmemiş gibiyim.

Evlenme teklifi şahane olmuş🙂 Bizim ki sıradandı ama olsun devamı güzel gidiyor🙂
Bu arada ıscak ıscak oturursun evinde inşallah kuzucum çok sevindim.

Nikininde yazısını okudum,kızı aldık geldik demiş.Hey gidi hey.Sanki çok uzun zaman olmuş gibi o günleri yaşıyalı.
Dün gelinlikler gözüme çaprtıda düşünüyorum ben sitresden hiç bir şeyin tadını çıkaramamışım.

Düğün cd mizi izledik dün kızlarla kocişinde benimde halimiz perişan inanılmaz gerginmişiz.
Ama yinede çok eğlendiğimiz zamanlarda olmuş fena döktürmüşüm.Oturmaya gidip bizim oranın havalarını duyunca yine geri dönüyorum filan😀
Hele vedalaşma anı oy oy oy.

Şıpıdık maşallah hafta sonu yemek sefası yapmışsınız.
Enişdede pek bir hamarat.

Benim kocişimde pazar kızlar gelcek diye cumartesi benimle birlikde temizlik yaptı kıyamam.
Bir ara mutfakdan çıktım kocişe bakdım.Koltukda oturmuş evi öyle süpürüyor.
Gittim yanına sarıldım nasıl gülüyorum🙂 Sonra kociş yanıma geldi.
Fıstığım sen her hafta sonu böyle aynalığın önündekileri tek tek indirip tozunu alıp tekrar mı koyuyorsun dedi.
Evet hayatım dedim.Oy fıstığım oy zormuş diyor🙂 Kendince teknikler geliştirip evi öyle temizledi,güzelde oldu.
Bende vay be bebim aklıma gelmedi kociş bende öyle yaparım bundan sonra diyorum nasıl mutlu oluyor🙂
Her yeri pırıl pırıl yaptı🙂Yanlız dikkatimden kaçmadı perde açık eve süpürge açıyor perde kapattırıp odaya öyle giriyor:D:D

Geri