tesadüf Yeni Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.681 mormenekşem' Alıntı: aynen öyle canım ben de biliyorum yapmayı hatta fırsat buldukça yapıyorum şimdi bile Genişletmek için tıkla ... aa yapıyorsan aferin sana bana çok zor geliyor o ya helal olsun
mormenekşem' Alıntı: aynen öyle canım ben de biliyorum yapmayı hatta fırsat buldukça yapıyorum şimdi bile Genişletmek için tıkla ... aa yapıyorsan aferin sana bana çok zor geliyor o ya helal olsun
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.682 Kafa ne yapayım alan kızın anneside bilmiyor verdim gitti iyi gnlerinde kullansın içimden bedava bile vermek geldi o an
Kafa ne yapayım alan kızın anneside bilmiyor verdim gitti iyi gnlerinde kullansın içimden bedava bile vermek geldi o an
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.683 Menekşe acayip zor bea 🙂 bazen eline bakıyorumda valla 40 bile eder tanesi aman boş dönmeyeyim diye herkes yapıyor buralarda normali iğnelisi mekiği
Menekşe acayip zor bea 🙂 bazen eline bakıyorumda valla 40 bile eder tanesi aman boş dönmeyeyim diye herkes yapıyor buralarda normali iğnelisi mekiği
M mormenekşem Forum Okuru 23 Ocak 2012 #13.686 yani zor tabi ama siz bilmediğiniz için daha da zor geliyodur size göz yoruyo ve dikkat istiyo
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.687 nickimi kim yedi' Alıntı: sahilooo madem sen satıyorsun 20 ye filan sattım de de gerisi sana kalsın hani senin karın Genişletmek için tıkla ... kızçem tv ünitesine eksikleri alacakmış 🙂 kendi emek parasıyla
nickimi kim yedi' Alıntı: sahilooo madem sen satıyorsun 20 ye filan sattım de de gerisi sana kalsın hani senin karın Genişletmek için tıkla ... kızçem tv ünitesine eksikleri alacakmış 🙂 kendi emek parasıyla
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.688 Benimde bütün tülbentlerim iğne oyası 🙂 anneminkiler tığ anca bir mevlütte örtüyorum zaten yarısı hediye gitti
Benimde bütün tülbentlerim iğne oyası 🙂 anneminkiler tığ anca bir mevlütte örtüyorum zaten yarısı hediye gitti
Kafa Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.690 sahile uzan' Alıntı: Kafa ne yapayım alan kızın anneside bilmiyor verdim gitti iyi gnlerinde kullansın içimden bedava bile vermek geldi o an Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın canım kız çeyizine yardım etmek sevapmış 🙂 ay iyi niyetli arkadasım benim gel öpcem
sahile uzan' Alıntı: Kafa ne yapayım alan kızın anneside bilmiyor verdim gitti iyi gnlerinde kullansın içimden bedava bile vermek geldi o an Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın canım kız çeyizine yardım etmek sevapmış 🙂 ay iyi niyetli arkadasım benim gel öpcem