Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar evlendigimde 53-54 kiloydum şimdi 61 olmusum
evde yemicem artık bitti :samar:

kızlar 1 saat önce falan basıma bişi geldi ve moralim çok bozuldu..
bizim burata engelli alınacaktı alındı ama 2 tane alınıcakmıs..
neyse ben 1 tane sanıyordum..bana bilgi vermediler çünkü..
bi başvuru yaptı engelli..annesiyle beraber geldi..bende alındı dedim..ki gerçekten 2 kişi arandıgını bilmiyordum ve işkura bildirildi biliyordum..
neyse kadın bana bedduları saydı gitti..ben dedi buraya kolaymı geldim..elalemin arabasını aldım benzini doldurdum..çocugumla bu halde gidiyoruz..
ALlah dedi bizi süründürüyolarsada iki katını versin aynı benim evladımın durumuna düşsün (çocuk yürüme engelli) hem bana hem işkura beddua etti çıktı..çok sinirlerim bozuldu..ins.kaynaklarını aradım..engelli alımı varmış..asıl koyanda bu..madem alınıyo bana neden söylemyosunuz yaa..çok kötü oldum..kafamı dağıtamıyorum
çikletim üzülme canım benim.
sonuçta sen bilmiyodunki.
kadında yazık ama çok ağır tepki vermiş.

çikletcim sıkma canını sonuçta senin haberin yokmuş

twetty bence sizin yollarınızın ayrıldığı cok iyi olmuş Allahım seni korumuş bence hiç muhattap olma

akşama yeşil mercimek pilav ve salatam var

selam kızlar ben geldim çiko üzme kendini kuzum senin bi kabahatin yok yavrum armi hoşgeldim kuzum twet sende üzülme kuzum çikonun dediği gibide bi oyun olabilir bu hala neyin peşinde yaaa allah allah rabbim akıl versin inş. kuzum sende üzme kendini lütfen herkes hak ettiğini bulur o da bulsun inş. tez vakitte

Geri