Kafa
Hamiş Melek
kız ne testi yaptırdın beklediğimiz şey mi
yok anacım yok sağlık taramamız vardıda bugün 🙁 zaten korkuyorum iyice mahvetti beni ya her sene aynı kadın denk geliyo banada 🙁
kız ne testi yaptırdın beklediğimiz şey mi
niki kuzumm eşin nereye gittiki 15 gün yok..yazdım ama cevap vermedin..
kuzuş kanunen çıkacaksan işverene 8 hafta öncesinden dilekçeni vereceksinki sana yasal hükümlülük uygulamasın sonuçta tazminat hakediyorsun şimdi dilekçeyi versen adam hadi git tazminatını vereyim der bi bakmışsın ihbar süresini bildirmediğin için 2 aylık maaşına yakın ücreti kesiverir bunlar yaşanan şeyler patron kısmıı çok kurnazz tazminat alacaksın değil mi oranın durumunu bilemedim iş kanunu hükümleri uygulanıyor mu iş yerinde
yok kuzu şipi için sormustum benkuzuş kanunen çıkacaksan işverene 8 hafta öncesinden dilekçeni vereceksinki sana yasal hükümlülük uygulamasın sonuçta tazminat hakediyorsun şimdi dilekçeyi versen adam hadi git tazminatını vereyim der bi bakmışsın ihbar süresini bildirmediğin için 2 aylık maaşına yakın ücreti kesiverir bunlar yaşanan şeyler patron kısmıı çok kurnazz tazminat alacaksın değil mi oranın durumunu bilemedim iş kanunu hükümleri uygulanıyor mu iş yerinde
Kafan karıştı senin şıpı şimdi sen yazdın zaten ver evlililk cüzdanınını fotokobisini ekle tamam gersi onun insiyatifine kalmış artık
Allah kavustursun kuzuşum üzülme hayırlı ugurlu gider gelir inşallahkuzuş eğitim sınav ne ararsan var hava şartlarıda kötüü yollar kapalı 🙁(