C
cikletimnerde
Forum Okuru
ehh ne güzel işleirni erken hallettin..bende hafta sonu eşimin arkasından 11e kadr uyuyorumm..yanlıs yapıyorum biliyorum 🙁(Çamaşırlarımı da serdim. Artık bir kahveyi hak ettiğimi düşünüyorum![]()
ehh ne güzel işleirni erken hallettin..bende hafta sonu eşimin arkasından 11e kadr uyuyorumm..yanlıs yapıyorum biliyorum 🙁(Çamaşırlarımı da serdim. Artık bir kahveyi hak ettiğimi düşünüyorum![]()
manyak herif

ayy bunu duymustum ama unutmusum bi güzel kahkaha patlattımcenaze arabasının şoförü müziğin sesini açmış sokakta havalı havalı geziomuş güzel bi bayan görmüş -hişt fıstık atlada gezelim demiş. -delimisn be git başımdan demiş bayan -deli sensin be millet bu arbaya binmek için ölüo demiş. şoför.manyak herif

aslında keyfim yok kuzu renk olsun geyik olsun diyeniki keyifler gıcır..uykunu allınca iyi oluyor insan dimi..![]()

harikasınnn bebeğimmmmmmmmmCEVİZ: Ben bir beyine benziyorum. BROKOLİ: Ben bir ağaca benziyorum MANTAR: Ben bir şemsiyeye benziyorum. MUZ: Konuyu Değiştirebilir miyiz lütfen ?? 😉 ay çikooo yıkılıyorum baksan![]()
![]()