C
cikletimnerde
Forum Okuru
yok kuzumm ya regl olunca ağrımazda..sanırım açlık vurdiregl olacaksan ondanda ağrırı kuzu bende çok olur

yok kuzumm ya regl olunca ağrımazda..sanırım açlık vurdiregl olacaksan ondanda ağrırı kuzu bende çok olur

amannnn ha sen dikkat et..şurda 4 tane prensesimiz var topu topu..yat kuzum bugun kocişede de yemek yok kociş..geçmiş olsun canım baş parmağınla işaret parmağının arasına masaj yap çok iyi geliyor . bende sanırım grip oluyprum sabahtan beri brnum akıyordu şimdi halsizlikte başladı ıhlamur içtim inşallah ağırlaşmam çünkü ilaç alamıyorum
hastayımm...renk renk örmeyi nasıl beceriyosunuz yahu 😕 maşallah size..takımı bitirincede eklerim size resmini her renkten birşey yapmaya çalışıyorum
takımı bitirincede eklerim size resmini her renkten birşey yapmaya çalışıyorum
hele pinenin ördükler,ni görsen ağzın açık kalır..harika hırkalar yelekler örmüş..hemde bu kadar yogunken..ayh rekleri çok şeker canım elinde çok güzel valla nasıl güzel örmüşsün öyle
diğer yaptıklarımda var canım siz onları görmediniz mi kaç tane takım bitirdim bu kış
diğer yaptıklarımda var canım siz onları görmediniz mi kaç tane takım bitirdim bu kış