nickimi kim yedi Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.411 çıkıyorum bebişlerrrrr kucaklıyorum sizi çok çok güzel, masal büyüsü gibi akşamlar diliyorum
pineapples Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.412 Kafa' Alıntı: Sen dün sürprizle karşılaştın ya sıra bizde artıkın güle güle kullan hediyeni canım Genişletmek için tıkla ... kuzum dün değildi o geçen hafta almış teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. hediye değilde eşimin sadece yanımda olmasını isterdimmm 🙁🙁🙁
Kafa' Alıntı: Sen dün sürprizle karşılaştın ya sıra bizde artıkın güle güle kullan hediyeni canım Genişletmek için tıkla ... kuzum dün değildi o geçen hafta almış teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. hediye değilde eşimin sadece yanımda olmasını isterdimmm 🙁🙁🙁
Kafa Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.413 pineapples' Alıntı: kuzum dün değildi o geçen hafta almış teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. hediye değilde eşimin sadece yanımda olmasını isterdimmm 🙁🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... ne yapalım be canım ekmek parası işte.. yeterki gönüller bir olsun asıl önemli olan o zaten 🙂
pineapples' Alıntı: kuzum dün değildi o geçen hafta almış teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. hediye değilde eşimin sadece yanımda olmasını isterdimmm 🙁🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... ne yapalım be canım ekmek parası işte.. yeterki gönüller bir olsun asıl önemli olan o zaten 🙂
pineapples Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.414 nickimi kim yedi' Alıntı: çıkıyorum bebişlerrrrr kucaklıyorum sizi çok çok güzel, masal büyüsü gibi akşamlar diliyorum Genişletmek için tıkla ... çok çok güzel hayatında olmadığın kadar mutlu bir gece diliyorum kuzum sana
nickimi kim yedi' Alıntı: çıkıyorum bebişlerrrrr kucaklıyorum sizi çok çok güzel, masal büyüsü gibi akşamlar diliyorum Genişletmek için tıkla ... çok çok güzel hayatında olmadığın kadar mutlu bir gece diliyorum kuzum sana
Kafa Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.416 nickimi kim yedi' Alıntı: çıkıyorum bebişlerrrrr kucaklıyorum sizi çok çok güzel, masal büyüsü gibi akşamlar diliyorum Genişletmek için tıkla ... güle güle canımmmmm çok mutlu bi akşam geçirinn
nickimi kim yedi' Alıntı: çıkıyorum bebişlerrrrr kucaklıyorum sizi çok çok güzel, masal büyüsü gibi akşamlar diliyorum Genişletmek için tıkla ... güle güle canımmmmm çok mutlu bi akşam geçirinn
pineapples Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.418 Kafa' Alıntı: ne yapalım be canım ekmek parası işte.. yeterki gönüller bir olsun asıl önemli olan o zaten 🙂 Genişletmek için tıkla ... öylede kuzum evlendikten sonra ilk doğum günümüde evde yanlız geçirdim bu akşamıda insan üzülüyor işte
Kafa' Alıntı: ne yapalım be canım ekmek parası işte.. yeterki gönüller bir olsun asıl önemli olan o zaten 🙂 Genişletmek için tıkla ... öylede kuzum evlendikten sonra ilk doğum günümüde evde yanlız geçirdim bu akşamıda insan üzülüyor işte
Kafa Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.419 shuzur' Alıntı: Allah evlerinizde hepinizi mutlu etsin kızlarrr. Genişletmek için tıkla ... amin hepimizi inşallah canım 🙂
shuzur' Alıntı: Allah evlerinizde hepinizi mutlu etsin kızlarrr. Genişletmek için tıkla ... amin hepimizi inşallah canım 🙂
pineapples Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.420 shuzur' Alıntı: Pinecimmm yerim seni, kolay gelsin ablacımmm. Genişletmek için tıkla ... çok çok teşekkür ederim ablammm saolasın bende hepinizi yerimmmmm
shuzur' Alıntı: Pinecimmm yerim seni, kolay gelsin ablacımmm. Genişletmek için tıkla ... çok çok teşekkür ederim ablammm saolasın bende hepinizi yerimmmmm