Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Evettt esenimm ne zamandır görüşemedik özledim yauu siziiii faceden görüyorum takip ediyorum keçeden çok başarılı işler çıkartıyosun ben de bir ara takip etmiştim;kuzenime dogum tacı yapmıştım keçeden bir de dolap içlerine koymak için lavanta keseleri bunlar da sana fikir olsun çok basarılı işler çıkartıosun 🙂
Hoşbulduk Pinem nasılsın:?Geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine

cnm inan şuanda ağlamaklı halde çok iyi geldi bu yazın
sinirimden ağlıcam ama.
taçlar yapıorum el emeğim sonuçta 5 tlden satıyorum.dün arkadaşım kzıı için istedi kızın okulundan istemişler neyse yaptım kalpli kalpli 3 tane inci var kenarında bloğumda var.
neyse stajerler ayyy x abla çok güzel bizede yap dediler bende dedim 5 tl ye yapıorum kızlar haberiiz olsun herneyse biri başka istedi akşam eşim rahatsız ameliyat olcak biliosunuz bende çok halsizim hasta olucam gibi gözlerimde ağrıo sırf kızlar istediler dio oturdum yaptım birde 2 tane diğeri için tasarım yaptım 2 tane istedi die.
bugün geldi bunlar güzel ama pahallı hem biz böle şeyler takamayız.
ee dedim niye yaptırdınız o zaman alcam diosunuz ben fiyatını söledim size. yok biz sana alcaz demedik ark.ımda vardı yanımda alcaz dediniz kızlar dedi fln sinirlendim bende aldım taçlarımı koydum çekmeceme tmm gerek yok laf etmeye öle demişler madem dedim. ama sinirden dişime ağrı girdi.hevesim kırıldı. üstelik eşim rahatsızdı onunla bile ilgilenemedim sırf söz verdim die koca gece uğraştım öle söz verip tutmayanlara çok kızıyorum.kızlar sizce pahallımı birde kötümü ya.
tweyyt laanta kesesi aklıma geldi ama hevesim kırıldı

Saçmalama Esenim ya sonuçta el emegi bu ve 5 lira zaten dışardaki bujitericilerde satılan tutar;benim arkadasım bir bayana 3 tane yelek için 70 tl vermiş.Bilmiyorum bence fiyatı gayet uygun ya boşver sen neden canını sıkıosun ki onlar eninde sonunda satılır.O tarzdaki insanların da böyle şeylerden anlayacaklarını sanmıyorum.Bence sevin daha iyi senin olan bir şey onlarda yok 🙂
Sahilim katılıyım bebegim nerden katılıcam?

cnm inan şuanda ağlamaklı halde çok iyi geldi bu yazın
sinirimden ağlıcam ama.
taçlar yapıorum el emeğim sonuçta 5 tlden satıyorum.dün arkadaşım kzıı için istedi kızın okulundan istemişler neyse yaptım kalpli kalpli 3 tane inci var kenarında bloğumda var.
neyse stajerler ayyy x abla çok güzel bizede yap dediler bende dedim 5 tl ye yapıorum kızlar haberiiz olsun herneyse biri başka istedi akşam eşim rahatsız ameliyat olcak biliosunuz bende çok halsizim hasta olucam gibi gözlerimde ağrıo sırf kızlar istediler dio oturdum yaptım birde 2 tane diğeri için tasarım yaptım 2 tane istedi die.
bugün geldi bunlar güzel ama pahallı hem biz böle şeyler takamayız.
ee dedim niye yaptırdınız o zaman alcam diosunuz ben fiyatını söledim size. yok biz sana alcaz demedik ark.ımda vardı yanımda alcaz dediniz kızlar dedi fln sinirlendim bende aldım taçlarımı koydum çekmeceme tmm gerek yok laf etmeye öle demişler madem dedim. ama sinirden dişime ağrı girdi.hevesim kırıldı. üstelik eşim rahatsızdı onunla bile ilgilenemedim sırf söz verdim die koca gece uğraştım öle söz verip tutmayanlara çok kızıyorum.kızlar sizce pahallımı birde kötümü ya.
tweyyt laanta kesesi aklıma geldi ama hevesim kırıldı
ya canım onlar bedava yaparsın diye istemişler sen ücretini söyleyince birşey diyememişlerdir iş allmaya gelince caymışlardır sen kırma hevesini çok güzel şeyler yapıyorsun onlar belşçilik yapmak istemiş takılma sen

ya bencede uygun zaten dediğin gibi dışarda bile 5 tl satılıo. dedim yazın biliosunuz abim emlakçı benim. dükkanın önüne sergi açayım pazar olduğu gnler yani cumartesi günleri orda yazlıkçılar fln oluo belki öle satılır hem daha çok çeit yapıyım dedim. doğru onlar bu tarzlardan anlamazlar fazla gelir🙂sizlerin fikirlerine güveniorum ama iyi gidiomu beğendiğiniz beğenmediğiniz hepsini söyleyin ki bende geliştireyim

Geri