Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evet baldemciğim 16 martta bir aksilik çıkmazsa ameliyat olcak
kulak ağrısı ile gitti acil ameliyat dediler yüz felci ihtimali varmış
kulak kemikcikleri değişicekmiş yoksa erime devam edip iç kulağa sızdırırmış o da beyne sıçrıyormuş.normalde 6 aydan önce vermiolarmış gün acil die öne aldılar.
dün kızceyide araıp sölemiş ameliyat gününü ne dedi diorum hiçç dio tepkisiz hıı haa hooo dedi bişiy demedi dio yine kızdırmış anlıcağınız

aaa birde herhafta arayıp ben şurda bi dr buldum gel ora göstercem seni
yok biri bursa da biri manisada nasıl gidilcekse artık. olmadı gel ist.da tedavi ol. aman burda olmasında nerde olursa olsun şehir hiç fark etmio

evet baldemciğim 16 martta bir aksilik çıkmazsa ameliyat olcak
kulak ağrısı ile gitti acil ameliyat dediler yüz felci ihtimali varmış
kulak kemikcikleri değişicekmiş yoksa erime devam edip iç kulağa sızdırırmış o da beyne sıçrıyormuş.normalde 6 aydan önce vermiolarmış gün acil die öne aldılar.
dün kızceyide araıp sölemiş ameliyat gününü ne dedi diorum hiçç dio tepkisiz hıı haa hooo dedi bişiy demedi dio yine kızdırmış anlıcağınız

esencim Allah şifasını versin eşinim

baldemcim işin hayırlı olsun..

içimde bi sıkıntı var kızlar. dün bütün gün akşamı zor ettim. bikaç gün böyle sürer heralde gerginlik. dün eşimde çok stresliydi.

nickim evet almanyada devlet memuru sayılıyorum burdada
maaşım o kadar da dolgun değil eski işimde aldığımın biraz daha fazlası
Rabbim bereketini verir Inşallah

esencim, üniversite hastanesinde ameliyat olucak değil mi?
sen içini ferah tut, tıp çok ilerledi ve şükret ki erken anladınız bir sorun olduğunu
Allah şifasını versin tez zamanda

baldemciğim işine başladın mı hayırlı olsun
sağol huzurcupum
Rabbim hayır etsin
havalardan belki sıkılıordur için.

ay kızlar dün nasıl kar yağıyordu pantolonm kabanım ıslandı akşamdan beri üşüyorum.
sabah sabah başıma gelmeyende kalmadı.
işede 9 buçukta geldim hahaha ama yinede pek kimse yoktu.
çok kasa olmuş yol üstünde bu kadar kara hayat felç oldu 2 saat sonrada güneş çıktı birşey kalmadı bugün hava soğuk dğl herkes camları açmış bende masamın altında soba var elektrikli miniş onu yakıorum

Son düzenleme:
huzurum anlat cnm dinlioruz
evet baldem üni. hastanesinde olucak
önce askeri hastaneye gitti orda adam nerdeyse ölüceksin demediği kaldı. moralimizi öle bozduki kaçgün uyku girmedi gözüme
işte felç riski var çok tehlikeli ameliyat fln filan.
şimdi burda hast.de diolar tmm tehlikeli ama güvenin bişey olmaz fln.
ünvi. hastanesi die bende içimi ferah tutmaya çalışıorum sonuçta uzman kişiler ameliyat edicek.

dün arkadaşımın iş telefonu çaldı. bakmak istemedi sen bak dedi. açtım bi adam isa bey diye birini sordu. yanlış numara dedim kapattım.

aradan 10 dk geçti. eşim burada iş görüşmesindeydi ya bizim patronla. onun iş telefonu çaldı. dedim çok çaldı açayım. eşimin müdürü. dedim bi notunuz varsa ileteyim.. dedi eşiniz bana isa beyin nosunu vermişti ama yanlışmış numara. ok iletirim dedim kapadımmm.

meğer ne olmuş. ben gündüz evde telefonumu unutunca eşimi arkadaşımın iş telefonundan aramıştım. eşimde isa diye birinin nosunu vereceğine müdürüne benim arkadaşımın iş nosunu vermiş.

tesadüf şuki 2 telefonuda ben açtımmm. sonradan arkadaşımla çözdük ama nası güldük anlatamam.
daha da komiği ben eşimin müdürünün bahsettiği isayı tanıyorum. arkadaşımın telini kapattıktan sonra, demiştimki bi isa var aslında onun nosunu versem mi. meğer o isaymış bahsettiği...
çok güldük kızlar çok.

Geri