Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sahilcim bende analı kızlı çorba ve zeytinyağlı kereviz var salata yapıcam bi de
eşim beni cuma akşamı fetih'e götürdü kızlar, film'e eleştimen gözü ile bakılmazsa film güzel ama eksik olan yerleri var
görsel olarak güzel, sinemada tabii büyük ekran ses gürültü falan etkileniyor insan
pinem hamileysende erken yapmıssın testi..son reglim 21 indeydi diyosun..yarın ayın 21 i ..yarın olmazsa 22 sinde kan tahlili yaptır..yada hafta sonuna kadr bekle kuzumm
ya bu ay bende normalde bugün olmam gerekiyordu ama bugün bitti dengeler değişti
takip ediyorum ajandamda her ay yuvarlak içine alıyorum 🙂 bir sonraki ayı merkatayım düzensizleşecekmi bakalım
pinem hamileysende erken yapmıssın testi..son reglim 21 indeydi diyosun..yarın ayın 21 i ..yarın olmazsa 22 sinde kan tahlili yaptır..yada hafta sonuna kadr bekle kuzumm
ya bu ay bende normalde bugün olmam gerekiyordu ama bugün bitti dengeler değişti
takip ediyorum ajandamda her ay yuvarlak içine alıyorum 🙂 bir sonraki ayı merkatayım düzensizleşecekmi bakalım
kuzu belki benimde öyle oldu düzen bozuldu geçikti hemen hamilelik diyorum ilacı daha yeni bıraktım ben tutmaz beya kesin gecikti benimkide yarın gelir
benim krem silsem leke yayılacak yastık kılfları çıkıyor fakat koltuk oturacak yerleri çıkmıyor fermuarlı değil ya çok battı normalde yıkasam biri açık kalacak biri koyu elle silsem çıkmaz diye iyice yayılır diye endişeleniyorum