Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Gününüz aydın olsun melekler 🙂
Nasılsınız? Yazdıklarınızı okudum çok güldüm kızlar 🙂
Ben tam iyileşemedim ama işe geldim. Çok şükür birini almışlar yarın başlıcakmış.

Hani sizden dua istemiştim önceki gün onu açıklayayım.
....... başvurmuştum. Dün görüşmeye gittim. 1 hafta sonra haber vericekler kızlar.
Hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın.

Baldem benimde öyle uykum bir kaçtımı bidaha gelmiyor uyuyamıyorum kolay kolay 🙁

Niki burda hava öle açık değil pek ama yağmurda karda yok.

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende de hantallık var komplekse girdim ayrıca çok kilolu geliyorum gözüme psikolojim bozuldu ve her daim yemek yemek istiyorum bunca koşuşuturmada kendimlede uğraşıyorum hahaha

burdada hava çok güzel niki ama ben yine kalın giyindim özellikle ayaklarım buz

şıpı hayırlısı olsun inşallah bakalım tahmin etmiştim iş ile ilgili olduğunu

hadi gözün aydın şıpııııııııııı inşallah olur yerinede birini bulmuşlar ohh kurtuluyorsun bakmışsın 1 hafta evde dnlendikten sonra işe çağırıyorlar ne güzel olur

bende çok sevindim.
sabah soruyorum muhasebeciye buldunuzmu diye, bana diyorki
Amma acele ettin 1 ayı tamamlayamadın.
Sanki öyle bir zorunluluğum var. 1 ayı doldurmam içinde 3 gün daha çalışmam lazım.
İyiki çıkıyorum kurtuluyorum yahu.

günaydın kızlar bende de hantallık var komplekse girdim ayrıca çok kilolu geliyorum gözüme psikolojim bozuldu ve her daim yemek yemek istiyorum bunca koşuşuturmada kendimlede uğraşıyorum hahaha

okudum canım senin nikinin cikletin yorumlarını çok güldüm ya kaynanatör olayına :D:D

benimde öle psikolojim bozuldu. pazartesi spora başlıcam sahil 🙁

Geri