Baldem ben de geriye dönüp baktıgım zaman şaşırıp kalıyorum 🙂sizi yabancı görmedigim için anlatıyorum herseyi;şimdi sahilim ailemin onaylamadıgı biriyle nişanlandım ve evlenecektim .Ama daha sonrasında ayrıldık ve biz ayrıldıgımız zaman benim yanımda ailem vardı.Ve neler çektim ben ondan siz biliyosunuz hala etkilerini yasıyorum.Neyse ondan ayrıldıktan sonra müdürüm bendene tkilendigini söyledi.Tamam görüştüm.Ama hiç sevgili gibi degildik ki bunu da biliyosunuz.Belki onun yaşının verdigi etkiden dolayı ya da benim yasadıgım kırıcı olaylardan dolayı gayet iyi yaklaştı bana.Allah bin kere razı olsun.O her anlamda benim yanımda oldu.Eeee aramızda 8 yaş var o benden 8 yaş büyük bu sefer artık daha ciddi yaklaşıyor.Evlenmek tekrar,yuva kurmak istiyor.Ama ailem onay vermedi.Daha önce evlenip ayrıldıgı için,gece hayatı,içkisi oldugu için falan filan.Babam da araştırmış.Bu seferde annemin tepkisi benim istedigim kişiyle görüşeceksin oldu.Oflaya oflaya gittim yanımda başka arkadaslarımda vardı.Ama sonra bir baktım muhabbet almış,başını gitmiş konuşurken kahvemi bile içmemişim.Sonra yemekler yedik,dışarı çıktık.Beni Caz konserine götürdü.Bir baktım arkamı dönüp baktıgım zaman Ben Barışdan daha fazla zaman geçirmişim.Daha sonra ailecek bize geldiler.Hani hızlı gelişti Evet .Ama karşı da koymadım onun ailesini tanımam kendi ailemin verdigi rahatlık.Aynı frekans da olmamız çok önemliydi.