Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Aaaaa anlatıyorum hemen dinleyin çünkü siz çok uzak kaldınız dimi en yeni gelişmelerden haberiniz yok hiç el ele tutuşmadan ayrıldık desem 🙂annem sinir krizi geçirdi sen nasıl daha önce evlenmiş,ayrılmış biriyle evlenmek istersin hem o senden kaç yaş büyük falan filan diye ben aglıyorum sen mantıklı karar veremiyorsun yanına bile yakışmıyo falan filan bir sürü şey saydı.Bundan sonra görüşecegin kişileri ben belirleyecegim dedi.Ben Şokkk 🙂Neyse belirledi de .Aileler zaten tanışıyorlar 🙂bakalım kısmet artık eee girin bakın face profilimde de var dün akşam sinemaya gittigim kişi 🙂

Pinem ya Allah gönlüne göre bir kız çocugu versin sana ne kadar tatlı avatarındaki resmin 🙂

Dün sinemadayken hamile bir bayan merdivenlerden çıkıyor.Ama karnı filan yeterince büyüktü.Ben fark ettim hemen kalktım.Bayan bana korkma,panik yapma dedi.Olsun salon zaten yeterince karanlık dedim.Gidecegi yere kadar götürdüm

amin kuzum amin allah razı olsun

Aaaaa anlatıyorum hemen dinleyin çünkü siz çok uzak kaldınız dimi en yeni gelişmelerden haberiniz yok hiç el ele tutuşmadan ayrıldık desem 🙂annem sinir krizi geçirdi sen nasıl daha önce evlenmiş,ayrılmış biriyle evlenmek istersin hem o senden kaç yaş büyük falan filan diye ben aglıyorum sen mantıklı karar veremiyorsun yanına bile yakışmıyo falan filan bir sürü şey saydı.Bundan sonra görüşecegin kişileri ben belirleyecegim dedi.Ben Şokkk 🙂Neyse belirledi de .Aileler zaten tanışıyorlar 🙂bakalım kısmet artık eee girin bakın face profilimde de var dün akşam sinemaya gittigim kişi 🙂

senin için hayırlısı ne ise o olsun canım benim kader kısmet işi bu ailelerin onaylaması benim için çok önemli canım

Kısmet twety hakkında hayırlısı o kişide ümitlenmiş hayal kırıklığı olmuştur birşeyler başlamadan bitmesi iyi olmuş en azından bir birinize slm verecek bir durum olur aynı iş ortamındaydı sanırım

Sahilim demekki çok tutkuyla sevmemişim eger sevseydim ailemi de bir şekilde ikna ederdim ya da artık yoruldum.Onların istedigi olsun ben doğru karar veremiyorum.Aynı iş ortamındayız ama herhangi bir sorun yok o çok çok olgun birisi zaten

üzülüyorum böyle şeylere mantıklı bir karar aileni dinlemek ilerde sorun olabilirdi bunu zamanla anlardın zaten

ama şuan için sende geleceği düşünüp kararlar almalısın tek ailenin istediği doğrultusunda değil de sen ne düşünüyorsun buda önemli

sevgililer gününde eşin ne yaptı menekşe bak 10 aya girdik 🙂 sen benden 2 hafta öndesin 🙂 evlilik yıldönümü ile ilgili planlarını paylaşırsın

valla bende o da hiçbişey yapmadık canımcım
çünkü biz sevgililer günü kutlamıyoruz sevgiliyken de kutlamazdık çok saçma geliyo
bizim için hiçbi özelliği yok yani o günün
bakalım daha baya var evlilik yıldönümümüze düşünürüz artık o zamana kadar bişeyler bakalım :D:D

Baldem ben de geriye dönüp baktıgım zaman şaşırıp kalıyorum 🙂sizi yabancı görmedigim için anlatıyorum herseyi;şimdi sahilim ailemin onaylamadıgı biriyle nişanlandım ve evlenecektim .Ama daha sonrasında ayrıldık ve biz ayrıldıgımız zaman benim yanımda ailem vardı.Ve neler çektim ben ondan siz biliyosunuz hala etkilerini yasıyorum.Neyse ondan ayrıldıktan sonra müdürüm bendene tkilendigini söyledi.Tamam görüştüm.Ama hiç sevgili gibi degildik ki bunu da biliyosunuz.Belki onun yaşının verdigi etkiden dolayı ya da benim yasadıgım kırıcı olaylardan dolayı gayet iyi yaklaştı bana.Allah bin kere razı olsun.O her anlamda benim yanımda oldu.Eeee aramızda 8 yaş var o benden 8 yaş büyük bu sefer artık daha ciddi yaklaşıyor.Evlenmek tekrar,yuva kurmak istiyor.Ama ailem onay vermedi.Daha önce evlenip ayrıldıgı için,gece hayatı,içkisi oldugu için falan filan.Babam da araştırmış.Bu seferde annemin tepkisi benim istedigim kişiyle görüşeceksin oldu.Oflaya oflaya gittim yanımda başka arkadaslarımda vardı.Ama sonra bir baktım muhabbet almış,başını gitmiş konuşurken kahvemi bile içmemişim.Sonra yemekler yedik,dışarı çıktık.Beni Caz konserine götürdü.Bir baktım arkamı dönüp baktıgım zaman Ben Barışdan daha fazla zaman geçirmişim.Daha sonra ailecek bize geldiler.Hani hızlı gelişti Evet .Ama karşı da koymadım onun ailesini tanımam kendi ailemin verdigi rahatlık.Aynı frekans da olmamız çok önemliydi.

Geri