tesadüf Yeni Üye Üye 29 Şubat 2012 #19.032 ay niers çok merak ettim çift çizgide görmüşsün hemen koş test al gel ihmal etme
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Şubat 2012 #19.033 pineapples' Alıntı: allah seni ne etsin emi ne güldüm kız Genişletmek için tıkla ... niye kız oruç oruç günaha gicem şimdi mesela pine _______ martta başla hemen başlatıyorum bak seni 4 martta aradan zaman geçiyor altına kırmızı nisan 6 hamiş
pineapples' Alıntı: allah seni ne etsin emi ne güldüm kız Genişletmek için tıkla ... niye kız oruç oruç günaha gicem şimdi mesela pine _______ martta başla hemen başlatıyorum bak seni 4 martta aradan zaman geçiyor altına kırmızı nisan 6 hamiş
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Şubat 2012 #19.034 ilk hazirana kadar sezilerimde kafa pine var niers muallak zaten
pineapples Hamiş Melek 29 Şubat 2012 #19.035 sahile uzan' Alıntı: niye kız oruç oruç günaha gicem şimdi mesela pine _______ martta başla hemen başlatıyorum bak seni 4 martta aradan zaman geçiyor altına kırmızı nisan 6 hamiş Genişletmek için tıkla ... kız kuzu ben bebiş konusunda tam net değilim bilmiyorum yani..... 🙁 🙁
sahile uzan' Alıntı: niye kız oruç oruç günaha gicem şimdi mesela pine _______ martta başla hemen başlatıyorum bak seni 4 martta aradan zaman geçiyor altına kırmızı nisan 6 hamiş Genişletmek için tıkla ... kız kuzu ben bebiş konusunda tam net değilim bilmiyorum yani..... 🙁 🙁
niers Yeni Üye Üye 29 Şubat 2012 #19.036 Ciklet vermiyorlar kuzucum.Ama her eczane aynı olur mu bilemiyorum😕
pineapples Hamiş Melek 29 Şubat 2012 #19.037 sahile uzan' Alıntı: ilk hazirana kadar sezilerimde kafa pine var niers muallak zaten Genişletmek için tıkla ... ben sıramı kafama veriyorum bebiş haberlerini tez vakitte alırız inş. 🙂
sahile uzan' Alıntı: ilk hazirana kadar sezilerimde kafa pine var niers muallak zaten Genişletmek için tıkla ... ben sıramı kafama veriyorum bebiş haberlerini tez vakitte alırız inş. 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Şubat 2012 #19.038 a bende de mantar var galiba peynir kesiği gibi beyaz beyaz akıntım var ama kaşıntım yok mantar ilacı var mı bildiğiniz
a bende de mantar var galiba peynir kesiği gibi beyaz beyaz akıntım var ama kaşıntım yok mantar ilacı var mı bildiğiniz
niers Yeni Üye Üye 29 Şubat 2012 #19.039 tesaduf' Alıntı: ay niers çok merak ettim çift çizgide görmüşsün hemen koş test al gel ihmal etme Genişletmek için tıkla ... Aldım canım ama o test geçersiz onu öğrendim ve çok rahatladım😀 Sürede varmış şükür.Ben yaza tatil planları yapıyorum çok erken daha 4 ay olmadı.
tesaduf' Alıntı: ay niers çok merak ettim çift çizgide görmüşsün hemen koş test al gel ihmal etme Genişletmek için tıkla ... Aldım canım ama o test geçersiz onu öğrendim ve çok rahatladım😀 Sürede varmış şükür.Ben yaza tatil planları yapıyorum çok erken daha 4 ay olmadı.
pineapples Hamiş Melek 29 Şubat 2012 #19.040 niers' Alıntı: Ciklet vermiyorlar kuzucum.Ama her eczane aynı olur mu bilemiyorum😕 Genişletmek için tıkla ... aldınmı sen test kuzu ne zaman regli olman gerekiyordu reglinin üstüne 10 gün geçtikten sonra tam net çıkıyormuş haberin olsun
niers' Alıntı: Ciklet vermiyorlar kuzucum.Ama her eczane aynı olur mu bilemiyorum😕 Genişletmek için tıkla ... aldınmı sen test kuzu ne zaman regli olman gerekiyordu reglinin üstüne 10 gün geçtikten sonra tam net çıkıyormuş haberin olsun