Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun çikletim, benim bildiğim troidin az çalışması kilo aldırır, ama sen gayet zayfsın, annemde de var troid sorunu, o yüzden tecrübeliyim.
Anemi ne oluor acaba, akdeniz anemisini biliyorum ama aynı şeymi?
Geçmiş olsun çikletim, benim bildiğim troidin az çalışması kilo aldırır, ama sen gayet zayfsın, annemde de var troid sorunu, o yüzden tecrübeliyim.
Anemi ne oluor acaba, akdeniz anemisini biliyorum ama aynı şeymi?
benim annemdede var o yüzden bendede vardır diyodum..ben şuan 62 kilo oldum..sigarayı da bıraktım onunda etkisi vardır diye düşünüyorum..
doktora göstermem icab edicek bakalım..
eve geldim, makinaya çamaşır koydum market'e gittim geldim
balıkçıdan balık aldım fırında yapıcam yanına meze yapmak istiyorum ama aklıma haydari ve acılı ezmeden başka bişey gelmiyor
cikletim kadınların çoğunda var canım anemi, moralini bozma canım
demir takviyesi yapacaktır sana da
eğer bende olduğu gibi kronik değilse 3 ay sonra toparlanırsın sonra da bebiş yaparsın
Tiroidin az çalışması İş yapmada isteksizlik Yorgunluk Soğuğa karşı dayanıksızlık Tedaviye dirençli kabızlık İştahsızlığa karşın kolay kilo alma Tırnaklarda incelme ve kırılma Ciltte kuruma Göz çevresinde elde ve yüzde şişlik (ödem) Vücut kıllarında azalma : dion donnnnnn yanlışşşş valla tam gaz çalışıyo h Ter salgısının azalması veya kaybı
hepsiciği var bende
cikletim kadınların çoğunda var canım anemi, moralini bozma canım
demir takviyesi yapacaktır sana da
eğer bende olduğu gibi kronik değilse 3 ay sonra toparlanırsın sonra da bebiş yaparsın