Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hemen hergün badem yağı sürüyorum karnıma canım henüz bi çatlağım yok ama son aylarda oluyomuş zaten inşallah olmaz sende şimdiden kullanmaya başla. Sen kaçıncı haftadasın canım 20. haftada falan tetenoz aşısı var unutma sağlık ocağına git yaptır
kızlar cuma günü kayınvalidemde kuran varmış
bana ne yapayım diye sorup durdu
sonra da yetiştiremem diyince
tatlılarını ben yaparım dedim
çikolata topları ve kıbrıs tatlısı yapsam yeterli olur dimi? iki çeşit
sen zaten çalışıyosun canım bide kendini böyle şeylerle yoruyosun ben yapıyım diceğine ben sipariş ediyim deseydin keşke sini börek diye bi yer var nette arat su böreği de tatlılarıda çok güzel oluyo verirdin bi tepsi sipariş olduda bitti
hemen hergün badem yağı sürüyorum karnıma canım henüz bi çatlağım yok ama son aylarda oluyomuş zaten inşallah olmaz sende şimdiden kullanmaya başla. Sen kaçıncı haftadasın canım 20. haftada falan tetenoz aşısı var unutma sağlık ocağına git yaptır
canım bu cuma gittiğimde dr uma soracağım tam 20 haftalık oluyorum cuma günü. o yaptır demişti cuma sorar pazartesi yaptırırm inşallah. bende ilk zamanlar bebek yağı sürüyordum . bir kaç haftadır lierac ın çatlak önleyici kremini almış kardeşim eczacı ya onu kullanıyorum çok rahatlatıyor beni ama pahalı bu kutu bitiyo o yzüden bende badem yağı almayı düşünüyordum. aktarlarda bulabilirim sanırım. bendede şuan bişey yok gibi ama çok korkuyorum çatlaklardan birazda fazlakilo alınca hepten tedirgin oldum