Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aksine çok beğeniyor kafaCım:D:D
sen yıkayınca gıcır gıcır oluyor nasıl yapıosun demişti bir kere 😀

valla canımı yolda bulmadım madem torun istiyor o zaman bana iyi bakacak

senin kızçe sana bayılıyo ozaaman :D:D

heh şöyle kuzum ya biz bilmezsek canımızın kıymetini hiç kimse bilmiyo inanki

gerçekten de öyle kafa, annem bana hep derdi benim yaptığım hataları sen yapma
nazlı ol biraz her işe yetişmeye çalışma canının kıymetini bilmezsen kimse bilmez derdi

ama nato mermer nato kafa :D:D

tesicimm biz her akşam çorba içiyoruz yemek öncesi canım bağırsaklarımız yumşasın :D:D

nikiiii yöntemin sonucunu söylersin yarın çok merak ettim ama sonu pek hayırlı gözükmüyor :D:D

melodicim sakın kendini ezdirme bulaşıkta yıkama bulaşık makşnesi yokmu canım bu kadının neden sen yıkıyacakmışsınki..

benim kızçe uzakta oturuyo biliyorsunuz oraya gittiğimiz zaman bulaşık yıkamaya kalkmıyorum..bakıyorum görümcem kalkıp yıkıyorsa bende duruluyum istersen diyorum :D:D oda iyi olur canım tatlım bitanem diye başlıyo işte :D:D
banada kayınvalidem yıkatmak istemiyor ama ben zorla yıkıyorum

tahin helvasının tarifini hala vermedin tesicim :D:D

sır gibi saklıyorum🙂 hatırlatırım bir cheesecake tarifni 3 ay bekledim 🙂 hemen anlatayım canım güveç kabıma helvayı alıyorum yavaş yavaş süt ekliyorum çatalla ezdiriyorum helvanın tamamı sütle ıslanacak kadar süt koyuyorum çokta cıvık olmasın biraz limon sıkıyorum ceviz kıyıyorum tekrar çatalla ezerek karıştırıyorum üzeri kızarana kadar fırında pişiriyorum

sır gibi saklıyorum🙂 hatırlatırım bir cheesecake tarifni 3 ay bekledim 🙂 hemen anlatayım canım güveç kabıma helvayı alıyorum yavaş yavaş süt ekliyorum çatalla ezdiriyorum helvanın tamamı sütle ıslanacak kadar süt koyuyorum çokta cıvık olmasın biraz limon sıkıyorum ceviz kıyıyorum tekrar çatalla ezerek karıştırıyorum üzeri kızarana kadar fırında pişiriyorum

sağol tesicim🙂
ben ettim sen etmedin :D:D

Geri