C cikletimnerde Forum Okuru 8 Mart 2012 #20.201 sahile uzan' Alıntı: kızlar 16 şubatta regl oldum bir gittim wc ye yine regl saydım 21 güne denk geliyor normal mi ya bu çok sinir oldum orucumda girtti Genişletmek için tıkla ... 1 hafta öne atmışş benimde zaman zaman oluyor böyle..boz orucunu kuzum..
sahile uzan' Alıntı: kızlar 16 şubatta regl oldum bir gittim wc ye yine regl saydım 21 güne denk geliyor normal mi ya bu çok sinir oldum orucumda girtti Genişletmek için tıkla ... 1 hafta öne atmışş benimde zaman zaman oluyor böyle..boz orucunu kuzum..
Melodie Yeni Üye Üye 8 Mart 2012 #20.202 olabiliyor sahilim öne atmış mevsimler olabilir orcunu bozacaksın mecbur
sahile uzan Daimi Üye Üye 8 Mart 2012 #20.203 zamansız geldi yanımdada her zaman bulunurduc şimdi yok bu ne yaaa
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Mart 2012 #20.204 sahile uzan' Alıntı: kızlar 16 şubatta regl oldum bir gittim wc ye yine regl saydım 21 güne denk geliyor normal mi ya bu çok sinir oldum orucumda girtti Genişletmek için tıkla ... kuzu sen oruç tutuyorsun günlerdir vücut yoruldu hormanlar değişti sıkıntı yapma bence
sahile uzan' Alıntı: kızlar 16 şubatta regl oldum bir gittim wc ye yine regl saydım 21 güne denk geliyor normal mi ya bu çok sinir oldum orucumda girtti Genişletmek için tıkla ... kuzu sen oruç tutuyorsun günlerdir vücut yoruldu hormanlar değişti sıkıntı yapma bence
sahile uzan Daimi Üye Üye 8 Mart 2012 #20.205 muhtemelen olabilir ya nişanlanmadan öncede 5-6 7 oluyordum şaşaırdım görünce bu kadar erken
Kafa Hamiş Melek 8 Mart 2012 #20.206 ay çok canım sıkılıyo kızlar ya ders çalışmaya çalışıyorum ama yok yok
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Mart 2012 #20.207 kafa az kaldı bol bol soru çöz kaçıncı sınıftasın sen kuzuu
Kafa Hamiş Melek 8 Mart 2012 #20.208 nickimi kim yedi' Alıntı: kafa az kaldı bol bol soru çöz kaçıncı sınıftasın sen kuzuu Genişletmek için tıkla ... son senem canım 4.sınıftayım inşallaj bu yılda biter ya 🙁 önce biraz konu okuyom sonra sorusunu çözüyorum kuzu
nickimi kim yedi' Alıntı: kafa az kaldı bol bol soru çöz kaçıncı sınıftasın sen kuzuu Genişletmek için tıkla ... son senem canım 4.sınıftayım inşallaj bu yılda biter ya 🙁 önce biraz konu okuyom sonra sorusunu çözüyorum kuzu
pineapples Hamiş Melek 8 Mart 2012 #20.209 sahile uzan' Alıntı: kızlar 16 şubatta regl oldum bir gittim wc ye yine regl saydım 21 güne denk geliyor normal mi ya bu çok sinir oldum orucumda girtti Genişletmek için tıkla ... kuzum zati en az 21 günde bir en çok 30 günde bir regli döngüsü olabiliyor ilacı bıraktın ya ondanda olabilir bebemmm
sahile uzan' Alıntı: kızlar 16 şubatta regl oldum bir gittim wc ye yine regl saydım 21 güne denk geliyor normal mi ya bu çok sinir oldum orucumda girtti Genişletmek için tıkla ... kuzum zati en az 21 günde bir en çok 30 günde bir regli döngüsü olabiliyor ilacı bıraktın ya ondanda olabilir bebemmm
sahile uzan Daimi Üye Üye 8 Mart 2012 #20.210 valla pine öyledir düzenliiğe alışınca korktum 🙁 belkide kendi hormanlarıma kavuştum