Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bu arada ben sabah şarkı paylaşmıştım ya video başka bişey sorarken öğrendim.
Şarkı videoları paylaşımı yasakmış. Haberiniz olsun. Telif hakkı filan oluyomuş sıkıntı yaratıyomuş.
hemen gördüm alıntı yapıcam. 🙂
benimde en sevdiğim kız ismi eylül 🙂
daha öncede demişimdir kızım olursa düşündüğüm isimlerin en başında geliyo 🙂
ikimiz eylül koyarsak adaş olcaklar desene.
ama benim içimdeki hiç oğlum olucak gibi geliyo
bnmde içimde hiç kız diyor nedense ay bakalım gercekten dogru olacakmı merak eettım yıllar sonra belkı aylar sonra konusurz tekrar bu konuyu 😀
ben eylül,bade ve ada ismini severim eylül aynda olursa güsel olur eylül koymak diye düşünüyorum
bnmde içimde hiç kız diyor nedense ay bakalım gercekten dogru olacakmı merak eettım yıllar sonra belkı aylar sonra konusurz tekrar bu konuyu 😀
ben eylül,bade ve ada ismini severim eylül aynda olursa güsel olur eylül koymak diye düşünüyorum
kız 5 sene cok fazla, gez toz nereye kadar🙂
kayınvalidem dün dua ediyor biz yatarken, Inşallah 3 cocuğunuz olur 1 i geline benzesin 1 oğluma diğeride bana diyo😀
canım sen artık benim yerimede konuş ben onaylim yazdıklarını o derece oldum.
bukadar olur. 3 favori ismimi şıp şıp sıraladın. erkekleride sırala bari 😀