Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

saol tesadüfüm

akşama yemekte ne var kızlar konuşmadık sanırım
bende patates çorbası ile kuru biber, patlıcan dolması var. annecim yaptı saolsun.

Annemdeyim

kociş spora gidiyor
annesi verir gelince bişeyler

Annelerinizin ellerine sağlık....

Benimde kıyma açılmadı, mikrodalga çok işe yarıyormuş meğer ama şuan kullanmayalım diyor eşim.
Kahvaltılık bişeyler hazılayacağım...

huzurum bat yaparlar kesin :D:D
ama oldum olsa batı sevemedim nedense..
seccade işliyomussun gözlerine ellerine sağlık..nasıl bi varlıksın sen yaa :D:D
mikrodalga ben alıcaktım eltim alma dedi radyasyon var..elimizden cep teli düşmüyo..pc basındayız sürekli onlar nolcak..
ayrıca ikra sen çok pc basında kalıyosun..aklıma gelmişken söyliyim kuzum..:D:D

ikracım afiyet olsun evinde huzurla yedikten sonra ne yesen lezzetli.
Allah ağzının tadını bozmasın canım

huzurum bat yaparlar kesin :D:D
ama oldum olsa batı sevemedim nedense..
seccade işliyomussun gözlerine ellerine sağlık..nasıl bi varlıksın sen yaa :D:D
mikrodalga ben alıcaktım eltim alma dedi radyasyon var..elimizden cep teli düşmüyo..pc basındayız sürekli onlar nolcak..
ayrıca ikra sen çok pc basında kalıyosun..aklıma gelmişken söyliyim kuzum..:D:D

ablamda mikrodalga aldı şimdi, keki bile onda pişirmiş ne gerek varsa. zararlı sonuçta. ısıtmak için iyi pratik.
senin o nası bi varlıksın diyen dilini yerim. o senin güzel görüşün canım benim sağolasın.
ben batı çok severim geçenlerde annem yaptı. ama bugün bat yapmadılar. bakla dolması, erikli yarmalı mercimek çorbası, kızılcık şerbetli bi tatlı, çökelekli çarşaf böreği başka bikaç çeşit daha yaptılar.

bende gideyim kızlar kocişe salata yapayım. kaç gündür ilgilenemiyorum onla.
akşamınız çok güzel geçsin yarın görüşürüz

Ahh bende batı çok severim, ama tek başına yenmiyor, toplu yemek güzel oluyor, birde tokatın somun ekmeği oluyor, off süper yaa. İlk etapta gören şaşırıyor ama birçok kişi beğeniyor tadını.

Çikletim, farkındayım, annemde çok kızıyor ama evde olunca açmadan duramıyorum.
Aslında kursa gitmemin en büyük sebebi biraz evden uzaklaşıp hem hava almak, hemde şunlardan uzak kalmak.
Havalar ısınınca kendimi biraz işe vericem, ayrıca kursada rahat giderim böylece uzak kalırım diye dşünüyorum.

ben acelem varsa kıymayı parçalayabildiğim kadar küçük küçük parçalıyorum canım o zaman daha çabuk çözülüyor.

Bende dümdüz yapıp poşetleyip buzluğa atıyorum ama bunun açılması zaman aldı.
Eşim geç kalacakmış, sanırım yemek yapmaya vaktim var, görüşürüz kızlar.

Bu arada canım badem şeker istedi, eşimden istedim, nerede satılıyo o diyor 🙂)
Züccaciyede diyecektim 🙂)

Geri