Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Günaydın kızlar;

Bizim başımızda da var öyle bir tane kız çocugu ;her geldigi zaman heryeri karıştırıyor,dolapların içlerine kadar açıp bakıyorr onun peşinde dolaşmaktan ben yoruluyorum.Annesi de kalkp birşey demiyor 🙂

Kızıllardan kurtulmak için kestane tonları ya da açık kahve tonları yapıp da sonrasında açık tonlara geçsen daha iyi olmaz mıydı?Diplerdeki bekletme süresi ve uçlardaki bekletme süresi farklı ilk önce diplere uygula 20 dk diplerde beklet tarakla tara sonrasında da uçlara uygula ;ama uçların koyuysa bu sefer tam tersini uygula

eşimin kuzeninin kızı çok sevimli ama garip bir cocuk
mesela biri kürdan soksun ağzına hemen öğürüp çıkarmaya başlıyor
daha 1,5 yaşında tiksinmeyi nerden öğrendi merak ediyorum

​Çikomm işte bir an önce evleniyim ardından da hemen bebek yapıyım diye kısa ve öz dua ettim 🙂çikooo bu arada dün okudum ama cvp yazamadım wınn alma sen beni dinle alma 🙂)3g hızında baglandıkları için diger internetle kıyaslandıgı zaman kotayı doldurma olasılıgın daha yüksek 🙂)

​Çikomm işte bir an önce evleniyim ardından da hemen bebek yapıyım diye kısa ve öz dua ettim 🙂çikooo bu arada dün okudum ama cvp yazamadım wınn alma sen beni dinle alma 🙂)3g hızında baglandıkları için diger internetle kıyaslandıgı zaman kotayı doldurma olasılıgın daha yüksek 🙂)
trmm vınn almaktan vazgeçtik o zaman..tel mi bağlatalım peki..

Geri