Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

geçen c.tesi annemde oturuyorum tel ediolar beld. gel anons var vefat eden olmuş söleyin dedim x e girsin camii okusun anahtarlar evde gidip alamam yok illa ben okucakmışım töbee.sonra geldiler aldılar eve gittik anahtarları aldık tekrar geri döndüm anons yapıcam ki emir vermeleri sinir edio zaten.yan odadan fişi çekmişler orayada giremiorum anahtarı yok 2 saat ara kablo bulsunlar die bekledim c.tesi fazladan geldim. pazarda gelmişler esen gelde buraların resmini çekelim web safç koy. niye çekip koymuosun neden şöle yapmıosun neden böle yapmusun gitmedim pazar günü işim var dedim.
birde geçen salak muhasebe müdürü geldi ayy esen canım soda istio kalk bana soda ver dedi çaycıda yanımda anahtarları verdim depodan alsana x abla dedim ayyy hayırr ben içerden soğuk istiyorum dedi.nasıl kızdım ama yok desem çıngar çıkıcak biliorum hadi dedim esen sakin ol açtım kapıyı verdim sodasını açıcağı aldı açtı kapağını yüzüme attı. şok oldum sonra gelmiş ayy cnm canın birşeye mi sıkkın konuşmuyorsun benle hiç

Banada hamile felan olunca söyle sen şimdi gidersin 5 ay gelmezsin dedi patronumun biri ne alaka 5 ay süre belirledi anlaamdım

8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznin varya canım
genelde kadınlar doğumdan önceki 8 haftayı kullanmazlar 3 hafta kullanırlar doğum sonrası 8+5 olur
biraz da yıllık izinlerinden kullanırlar al sana 4,5 ay😀

esen sana yaptıkları artık tacize giriyor canım ne demek kapağı yüzüne atmak ya
şikayet etmiyormusun? orda bişey demiyormusun
valla ben geri fırlatırdım kapağı kim olursa olsun

ya cnm zaten kasıtlı yapılıyor ben birşey diyim kavga çıksın amaç o.
kapağı atıp arkasını söndü gitti birşey diyemeden çıktı baka kaldım şok oldum koçişide demedim birşey işten çıkmam için kasıtlı yapılıyor yardımcıya söledim o da üstüme sölemiş seni bilmem ama ben burdayken bu kız burdan gitmicek demiş ama ben çıkıcam duramıcam bilerek çıkıcam ama iyisi olsun istiyorum yoksa çoktan çıkıp gitmiştim

Bir kere bende geçici olarak bir yerdeyim kalabalık orası saha elwmanları var patronun dedesi çağırdı beni bana ayakkabı boyası getir bende market vardı altta verdim eline uzattı boya
şok oldum ayağınada sanada valla suratına baktım ters ters çağırdım saha elelmanalarından bak seni çağırıyor desdim
adam botayyı ayakkabsını

banada eğilemiyorum dedi o kadar erkek varken bana mı kaldı safffff ya