Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cnm öğreniceğimden şphem yok çok zorlanırsam eşimde gösterir ama bunu karşı tarafa anlatmak mesele.birde cumartesileri 4 e kadar çalışıyorlarmış galiba. Sizce normal mi çalışma saati zel sektör için

evet normal tam gün çalışanlar bile var
bende normalde 3 kadardı evlendikten sonra bunu kendim 1 çektim hahaha

sabah 8 akşam 6 cumarteside 4 e kadar dediler çalışanlar.
çalışma ortamı güzeldi aslında ama ben cumartesileri evdeyim normalde ya bilemiyorum normalde kaça kadar çalışılıyor

ben geldim minnoşlar...

adaşım inan öyle densiz salak insanlar o kadar çok ki, bence dereyi geçene kadar ayıya dayı misali davran canım
çay konusundada ben servis yaparsam telefonlara cevap veremem o nedenle kusura bakmayın ama benim önce asıl görevlerimi yerine getirmem gerekiyor dersin
yoksa size seve seve yardımcı olurum
yüzüne gülüp ağzına edeceksin böylelerin.
Kendini haklıyken haksız duruma düşürme

bizim mü-dürde yeni geldi 4 arkadaş çalışıyoruz ben ilk masada oturuyoruz ilk zamanlar çay sölee sandalye getir 7 yıllık personelim böyle bişi duymadım insan kaldıramıyor ya eskisi kadar yapmasada tüm arkadaşlarıma yapıyor ve hiç sevmiyorum bu adamı dangalak hele odaya birileri gelsin kesin birşey ister. dilimin ucunda az kaldı yeter be diyeceğim sabrediyorum özel hizmetli garsonlar var her katta bu bize yaptırıyor aptal herif heryerde var çikoo insanın boğası geliyor kişilik meslesi egolarını tatmin ediyorlar

bizim burda üst kimse yokken ay bi iyi bi iyi kzuu gibi. biri gelsin aslan kesilio hep insan içinde olur olmaz şeylere bağrıo.bide salağın zili var biri gelsin zile basıp duruo inek çanı gibi bişiy. uyuz oluom

bizim mü-dürde yeni geldi 4 arkadaş çalışıyoruz ben ilk masada oturuyoruz ilk zamanlar çay sölee sandalye getir 7 yıllık personelim böyle bişi duymadım insan kaldıramıyor ya eskisi kadar yapmasada tüm arkadaşlarıma yapıyor ve hiç sevmiyorum bu adamı dangalak hele odaya birileri gelsin kesin birşey ister. dilimin ucunda az kaldı yeter be diyeceğim sabrediyorum özel hizmetli garsonlar var her katta bu bize yaptırıyor aptal herif heryerde var çikoo insanın boğası geliyor kişilik meslesi egolarını tatmin ediyorlar
aynen öyle canım eşimle konustum bu zamana kdr akılları nerdeymiş kesinlikle böyle bişi yapmıcaksın dedi..derhal işi bırakırsın dedi..

eşimin şirketi bile o kadar acımazsız ama c.tesi 2.de bırakıolar akşam bi konuşayımda bakalım o ne dicek. olmazsa yanına gidicem kursa öğretsinler bana mikroyu netsisi sonra daha bakıcam acele etmesem mi acaba bilemiyorum da
ama burda da insani şartlar altında çalışmıyorum

Geri