Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar ben burada biliyosunuz hem tel hem etiket hemde ödemelere bakıyorum..
burda çalışan bi adam bana tost söylermisin dedi bende hayır dedim..özel asistanınmıyım senin ben.. yemek söylemek zorundamıyım gidip şikayet edicekmiş patrona ..asistanı engellemiş..
dedim keşke engellemeseydinn yaa keşkee..gerizekalı herif..eda dedi çiko aldırıs etme sen söyle dedi yoksa patronu doldurmayı onlar bilirler..ben şimdi asla yemek söylemem ona..koktugum iiçin söyledigimi düşüncek..bide misafir geldiginde çaycıdan ben alıp odaya ben servis edicekmişim..kızlar çok sinirliyimmm...

Burda çalışan bi adam bana tost söylermisin dedi bende hayır dedim..özel asistanınmıyım senin ben.. Yemek söylemek zorundamıyım gidip şikayet edicekmiş patrona ..asistanı engellemiş..
Dedim keşke engellemeseydinn yaa keşkee..gerizekalı herif..eda dedi çiko aldırıs etme sen söyle dedi yoksa patronu doldurmayı onlar bilirler..ben şimdi asla yemek söylemem ona..koktugum iiçin söyledigimi düşüncek..bide misafir geldiginde çaycıdan ben alıp odaya ben servis edicekmişim..kızlar çok sinirliyimmm...

çiko sakin ol kendini bilmeyenler işte sonradam görenler

çiko sakin ol balım ahh sen burdakileri görsen adam geçen masaya kürdan attı al topla buraları dedi. iş hayatında kendini bilmez gerzekler var ne yazıkki.
tesadüf sahil sağolun kızlar.
mikro kolaymış ikra bende öle duydum eşim netsis kullanıo mikroyuda diğer ark.ları kullanıormuş hiç birşey yok rahat ol demişti bende adama mikro kolay bir program çabuk örenirim dedim hahaha.

ay o çaycıdan çayı alıpta içeri götürmeyi bende yapıorum kendimi garson gibi hissediyorum ama onlara göre benden başkasının içeri gimesini istemiorlarmış bir bana güveniyorlarmış ondan öle istiyorlarmış yalannn biran önce ayrılmak istiyrum hayırlı bir iş bulup kendime güvenimi kaybettim tamamen aciz gibiyim

Esen mantık önemli bu işte mantık ve tecrübe neyin nere işlenceğini bildikten sonra her program kolay diye süşünüyorum mikroda çok basit bence ben hiç bilmediğim programı çözdüm etraftakiler bana soruyor bişey olunca ilk işe başladığımda sen eminmisin ... Mezunu oluğuna demişlerdi ama kulak boynuzu geçti ve şuan ben öğretiyorum onlara bir ekxtre almayı bilmiyorlar hahaha mesela

yani yaparsın sorun etme

cnm öğreniceğimden şphem yok çok zorlanırsam eşimde gösterir ama bunu karşı tarafa anlatmak mesele.birde cumartesileri 4 e kadar çalışıyorlarmış galiba. sizce normal mi çalışma saati zel sektör için

burda çalışan bi adam bana tost söylermisin dedi bende hayır dedim..özel asistanınmıyım senin ben.. yemek söylemek zorundamıyım gidip şikayet edicekmiş patrona ..asistanı engellemiş..
dedim keşke engellemeseydinn yaa keşkee..gerizekalı herif..eda dedi çiko aldırıs etme sen söyle dedi yoksa patronu doldurmayı onlar bilirler..ben şimdi asla yemek söylemem ona..koktugum iiçin söyledigimi düşüncek..bide misafir geldiginde çaycıdan ben alıp odaya ben servis edicekmişim..kızlar çok sinirliyimmm...

bizim mü-dürde yeni geldi 4 arkadaş çalışıyoruz ben ilk masada oturuyoruz ilk zamanlar çay sölee sandalye getir 7 yıllık personelim böyle bişi duymadım insan kaldıramıyor ya eskisi kadar yapmasada tüm arkadaşlarıma yapıyor ve hiç sevmiyorum bu adamı dangalak hele odaya birileri gelsin kesin birşey ister. dilimin ucunda az kaldı yeter be diyeceğim sabrediyorum özel hizmetli garsonlar var her katta bu bize yaptırıyor aptal herif heryerde var çikoo insanın boğası geliyor kişilik meslesi egolarını tatmin ediyorlar

Geri