geçen c.tesi annemde oturuyorum tel ediolar beld. gel anons var vefat eden olmuş söleyin dedim x e girsin camii okusun anahtarlar evde gidip alamam yok illa ben okucakmışım töbee.sonra geldiler aldılar eve gittik anahtarları aldık tekrar geri döndüm anons yapıcam ki emir vermeleri sinir edio zaten.yan odadan fişi çekmişler orayada giremiorum anahtarı yok 2 saat ara kablo bulsunlar die bekledim c.tesi fazladan geldim. pazarda gelmişler esen gelde buraların resmini çekelim web safç koy. niye çekip koymuosun neden şöle yapmıosun neden böle yapmusun gitmedim pazar günü işim var dedim.
birde geçen salak muhasebe müdürü geldi ayy esen canım soda istio kalk bana soda ver dedi çaycıda yanımda anahtarları verdim depodan alsana x abla dedim ayyy hayırr ben içerden soğuk istiyorum dedi.nasıl kızdım ama yok desem çıngar çıkıcak biliorum hadi dedim esen sakin ol açtım kapıyı verdim sodasını açıcağı aldı açtı kapağını yüzüme attı. şok oldum sonra gelmiş ayy cnm canın birşeye mi sıkkın konuşmuyorsun benle hiç
birde geçen salak muhasebe müdürü geldi ayy esen canım soda istio kalk bana soda ver dedi çaycıda yanımda anahtarları verdim depodan alsana x abla dedim ayyy hayırr ben içerden soğuk istiyorum dedi.nasıl kızdım ama yok desem çıngar çıkıcak biliorum hadi dedim esen sakin ol açtım kapıyı verdim sodasını açıcağı aldı açtı kapağını yüzüme attı. şok oldum sonra gelmiş ayy cnm canın birşeye mi sıkkın konuşmuyorsun benle hiç