Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cumartesi canım allah izin verirse

kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah canım

Bugün tetenozun 2. aşısını oldum ve tartıldım, malesef 9 kilo almışım.
62 kiloyu gördüm ilkkez kendimde 🙁
oohhh yarasın paşamıza 🙂

nasıl karşılayacaklar heyecanı var 8-aydır görüşmedik aramızda limoniydi hüsrana uğrarsam çok üzülecem

bayadır telde filanda görüşmüyordun heralde canım... sonuçta uzak oturuyorsun niki bişey derlerse f,lan görmemezlikten duymamazlıktan gel canım hiç canını sıkma olurmu

bayadır telde filanda görüşmüyordun heralde canım... sonuçta uzak oturuyorsun niki bişey derlerse f,lan görmemezlikten duymamazlıktan gel canım hiç canını sıkma olurmu

oğullarına küstüler banada küstüler onunla barıştılar bana hala küsler 🙂) ben kaç kez aradım babsı sürekli arıyorda diğerlerinden tık yok allaha havale ettim

oğullarına küstüler banada küstüler onunla barıştılar bana hala küsler 🙂) ben kaç kez aradım babsı sürekli arıyorda diğerlerinden tık yok allaha havale ettim

genelde öyle olur zaten oğulları ne yaparsa yapsın o biricik oğulları sende gelin oluyorsun 🙂

babası konusuyormuş işte canım bak ne güzel bi kişi bi kişidir diğerleride kendileri bilir güzel güzel geçinmek varken bu yaptıkları ne ki..

nasıl karşılayacaklar heyecanı var 8-aydır görüşmedik aramızda limoniydi hüsrana uğrarsam çok üzülecem

Canım biliyorsun benim durumu.
Aramız çok iyi olmamasına rağmen hiç takmadım valla, canım isterse iş yaptım istemezse yapmadım, ona kalsa bütün işleri yaptıracaktı. Yapsamda kötüyüm yapmasamda diye düşünüp en iyisi rahat olmak dedim. Saolsun eşimde destek oldu.

ikra yavaş yavaş büyüyor karnın

kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah canım

oohhh yarasın paşamıza 🙂

Bebek kilo alsında ben almayayım yaa 🙁
65 kilo ile doğum iyi derdim ama bu gidişle 70'i görsem sanırım.
Cidden insanın canı sıkılıyor, bizim ailede fena kilo takıntısı vardır, şimdi gidince dertleri benim kilom olacak...

Geri