sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.205 tes vavvvvv nasıl oldun ücretili editör aranıyor ilşan vardı 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.206 dün o kadar uğraştım yemek yaptım babam aramış yemeğe gelni diye 🙂 pöffffffffffffffff
esennruzgar Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.208 tesaduf' Alıntı: Sağolun kızlar, hoşgeldin esencim çalışabildin mi? Genişletmek için tıkla ... çalıştım cnm 2 3 sayfam kaldı onlarıda sonra çalışıcam.
tesaduf' Alıntı: Sağolun kızlar, hoşgeldin esencim çalışabildin mi? Genişletmek için tıkla ... çalıştım cnm 2 3 sayfam kaldı onlarıda sonra çalışıcam.
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #28.210 sahile uzan' Alıntı: Bende kurabiye felan yapayım biraz anneme giden gelen çok olur tuzlu tartlı artık çarşamba akşamı girişeyim Genişletmek için tıkla ... kız sahi sana dediğim o mısır unlu keki pazar kahvaltıda yaptım eşimde çok beğendi karşı komşumun tabağı vardı bende onada götürdüm
sahile uzan' Alıntı: Bende kurabiye felan yapayım biraz anneme giden gelen çok olur tuzlu tartlı artık çarşamba akşamı girişeyim Genişletmek için tıkla ... kız sahi sana dediğim o mısır unlu keki pazar kahvaltıda yaptım eşimde çok beğendi karşı komşumun tabağı vardı bende onada götürdüm