tesadüf Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.371 Kafa' Alıntı: evet bencede nazar değdiiiii felaket işim var anlatamam kızlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben iş miş anlamam kafa sensiz olmuyor mu topik özlüyoruz seni biz🙂 Zaten nikide bizi bıraktı tatile gitti🙂
Kafa' Alıntı: evet bencede nazar değdiiiii felaket işim var anlatamam kızlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben iş miş anlamam kafa sensiz olmuyor mu topik özlüyoruz seni biz🙂 Zaten nikide bizi bıraktı tatile gitti🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.372 Yoğun bir hafta ne nazarı nazarlık olmayız ay sonu ay başı işler birikti pöffffff
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.373 sahile uzan' Alıntı: Yoğun bir hafta ne nazarı nazarlık olmayız ay sonu ay başı işler birikti pöffffff Genişletmek için tıkla ... bende zaman ansıl geçiyor hiç anlamıyorum canım ya
sahile uzan' Alıntı: Yoğun bir hafta ne nazarı nazarlık olmayız ay sonu ay başı işler birikti pöffffff Genişletmek için tıkla ... bende zaman ansıl geçiyor hiç anlamıyorum canım ya
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Mayıs 2012 #28.375 günaydın beyza günaydın kızlarr ay kardeşciğim yolda geliyor şükür
Kafa Hamiş Melek 17 Mayıs 2012 #28.376 günaydın kızlarrr bomba gibi karşınızdayım sahilcim hadi gözün aydın tekrar canım
esennruzgar Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2012 #28.378 gözün aydın sahilciğim kızlar bişiy sorcan t-r-end-y-olda birgözlük gördüm g-o-b l-on-don marka 1207col3 var birde 1209col6 var bakıp bana fikir verebilirmisiniz şekerler
gözün aydın sahilciğim kızlar bişiy sorcan t-r-end-y-olda birgözlük gördüm g-o-b l-on-don marka 1207col3 var birde 1209col6 var bakıp bana fikir verebilirmisiniz şekerler
twettysale Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2012 #28.380 Günaydın kızlar; Sahil gözünaydın Esen blogunda iki renkli kurabiye tarifi var canım o kaç kişilik ?