sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Mayıs 2012 #28.991 yapıyor sağolsun evde olduğu sıralar çoğu zaman ben yolu yarılamış oluyorum 🙂 - - - Updated - - - şıpı da işe girdi yğunlaştı işleri sanırım 🙂
yapıyor sağolsun evde olduğu sıralar çoğu zaman ben yolu yarılamış oluyorum 🙂 - - - Updated - - - şıpı da işe girdi yğunlaştı işleri sanırım 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 29 Mayıs 2012 #28.992 kfacıkkk bu havalar insanı iyi hasta ediyor bende gece öksürük krizinden uyuyamadım
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2012 #28.993 Sddikkat edin kızlar kendinize bende zencefil aldım gene havalar belli olmuyor
Kafa Hamiş Melek 29 Mayıs 2012 #28.995 ben hafta sonundan beridir uykusuzdum kızlar..yorgunlukta eklenince hasta oldum işte böyle..ama havalar bi değişik ya
ben hafta sonundan beridir uykusuzdum kızlar..yorgunlukta eklenince hasta oldum işte böyle..ama havalar bi değişik ya
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Mayıs 2012 #28.996 ben biraz işlerimi toparlayayım görüşürüz yine gelcem öpüyorum anacımmmmmm
nickimi kim yedi Hamiş Melek 29 Mayıs 2012 #28.997 ammma bebiş haberleri var ya faceede milletin doğurganlığı üstünde bu yıl
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2012 #28.998 nickimi kim yedi' Alıntı: ammma bebiş haberleri var ya faceede milletin doğurganlığı üstünde bu yıl Genişletmek için tıkla ... darısı başımıza🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: ammma bebiş haberleri var ya faceede milletin doğurganlığı üstünde bu yıl Genişletmek için tıkla ... darısı başımıza🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 29 Mayıs 2012 #29.000 tesaduf' Alıntı: darısı başımıza🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah kuzu istediğim anda olsunnn 🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: bi benim deği sanırım 😕 Genişletmek için tıkla ... millet zaten epey uğraştıktan sonra kuzu er yada geç oluyorr iştee sanki hemen mi
tesaduf' Alıntı: darısı başımıza🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah kuzu istediğim anda olsunnn 🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: bi benim deği sanırım 😕 Genişletmek için tıkla ... millet zaten epey uğraştıktan sonra kuzu er yada geç oluyorr iştee sanki hemen mi