Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

niko zaten o okmuştur kokla bak yün ne yapsan kokuyor ama güneş yedi mi kokmaz sen balkon yokmu sende balkona ser tüm sıcağı yesin öğlen sıcağını sabah güzelce katla vakuma çek az deterjan serp kokmasın güvelenmesin ben hepsini vakuma çektim bir sürü yer kaplıyorsu kurtuldum ondan oh be

kuzu ben şu yolu buldum gömme dolap var koca 2 tane yatak yorgan onda benim evden çıkarken kapıları açıyorum camıda açıp geliyorum zaten güneş alıyor odalar oda işe yarıyor dün kokladım bişi yoktu

dedim evim çok kirli kusura bkmayın bizde şortlarfln üstte rezillik neyse diolar aramızda lafyok sen bizim kusurumuza bakmahbrveremedik
aynı sitede oturuyrz.iyigrüşüyrz amayinede rahatsız oldum yerler süpürülmek isteniordu vileda istiordu utandım baya.

habersiz gelen misafiri bende sevmiyorum ya her türlü halde olabilirsin yani işinde olabilir biride olabilir. Benimde camlarım rezalet baktıkça ben utanıyorum

cnmzaten çalışan insanım doğru düzgün evde kaldığım yok.
cnm valla iyi geçti geçmesine vizemdeyüksek yetio amaümitlenmicem.
geçemedim diyimde geçersem süprizolsun

kızlar bişiy sorcam logo yapmayı bileniniz varmıı

günaydın kızlarrrr sınavları bitirdim çok şükür yupis

1 tanesi kötü geçti diğerlerini kesin geçtim yupis

öldüm ya hafta sonu berbat yorucuydu 🙂

cumartesi iş çıkışı çarşıya uğradım sıcakta çok oyalanmadan geldim eve yemek felan yedik bir uyumuşum 7,30 kalktım sonra bazanın altını toparladım güzelce hadi komşuya geçiyoruz deidler orayagittim kızçelerle

pazar 7,30 kalktım eşim sınava ben yorganları vakumlardan çıkarttım
çatıya sersim yünde olan vardı kokuyor yün ister istemez havalandırdım birazı balkona birazı çatıya mutfak halımı yıkattım çok pislenmişti açık yerleri yastıklar felan öğlen güneşi aldıktan sonra tekrar vakumladım koydum bazanın altına ay ağır kaldır indir perişan oldum ya vakumlarada eşmi yardım etti o kadar yatak çoktu ki

inş. sahişcğim bakalım mezun olabilirim ama aksiliklere karşı yinede kendimi ümitlendirmiyrm

günaydın bebişlerr hafta sonu tüm gün temizlikle uğraştım kuşlar camları pislemiş öfff içerde menekşem vardı bit düşmüş çiçeğime balkona çıkardım 🙁 mutfakta çok seviyordum ya zaten çiçeklerinide dökmek üzere başka alacam ama 🙂)

kafacannn geç kurtul kuzu ohhhh stresin bitti

Esen ve kafa inşallah beklediğinizden iyi sonuç alırsınız zaten bütte var bu sene biter inşallah yüreğinizi ferah tutun🙂

Benimde bir menekşem bir orkidem bir fesleğenim var. Orkidemin 4 çiçeği oldu🙂 Menekşemde çiçeklerini döküyor😕 Bizde cumartesi günü iş çıkışı eşimle akvaryumcuya gittik akvaryum aldık eve eşim stresini atacak sanırım

Geri