Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim kociş bana sazıyla bir kara bir kara gözün değer dünya malına'yı çalmıştı
sonra da kibar gelini beraber söylemiştik🙂
beni kandırmak icin serenat yapmışlığı çoktur:yyy:

annem smdı kızlar 2 hafta sonra düğün vr arkd.elbıse alalım dıyor :D:Dbnde adıl ısıkta begndım ama 120 tl dedı cok pahalı geldı kararsz kaldım terzmde kapattı dıktıremıyorum ne gıycem bılmıyorum

şıpıdık ben göz kararı yapıyorum..
2 su bardağı kadar mercimek haşlıyorum
3 bardak suyla haşla mesela..
haşlanınca alıyorum ocaktan üzerine kısırlık bulgur ekliyorum oda göz kararı ama ölçüyle 1,5 su brd bulgur yeter..bunları bekletiyorum bi yerde bulgur çeksin diye..
sonra bi yandan bir baş soğan 4 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça tuz ve kırmızı biber eritiyorum ocakta..mercimeğe ekleyip bi güzel harmanlıyorum
son olarakda 1 yeşil soğan ve biraz maydanoz ekleyip karıstırıyorum..bu kadar..:dancing:

cikletim teşekkür ederim. kopyaladım denicem inşallah.

susmaayın kızçeler yaa şıpıdık nerdesn yafff

geldim. öğle yemeğini yedim.
negüzel herkes bişicikler çalıyor. yada eşleri çalıyor. bende isteRDİM ama kısmet 🙂
bende üniv.den beri tiyatroyla uğraşıyodum. Karşıma eşim çıkmasa şu an konservatuar son sınıfta olurdum veya en kötü belediyerin kurslarında ders verirdim. baya eğitimini almıştım =)

cikletim teşekkür ederim. kopyaladım denicem inşallah.

geldim. öğle yemeğini yedim.
negüzel herkes bişicikler çalıyor. yada eşleri çalıyor. bende isteRDİM ama kısmet 🙂
bende üniv.den beri tiyatroyla uğraşıyodum. Karşıma eşim çıkmasa şu an konservatuar son sınıfta olurdum veya en kötü belediyerin kurslarında ders verirdim. baya eğitimini almıştım =)

vardır bundada bır hayr bnmde calabıldıgım soylenmez oyle yatagn altında duruyor unttm desem terı vr hatta yarn foto koyarm sıze calarken boyle bırde kuckmusum:D:Dsaclar uzunmus falan

Geri