Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

huhu kızlar nabersiniz yeğenimin gösterisi var bu akşam
sema gösterisi dönecekelr

- - - Updated - - -

ikra senin hamile olduğunu teste öğrenmiştin demi
senni yine adetine kala yapmıştın sanırım

Çok severim küçücük mevlevileri çok tatlı oluyorlar...

Ben tesadüfen testte öğrendim canımcım, 6 gün kala çıktı ama kanda çıkana kadar sizlerede söylememiştim yanlış olur diye...

ikracım bebeğine kıyma farklı birşey bende kızarım aaaaa hamile kalmışım triplerinde olanlara ,zırt pırtt çaresi kürtajda arayanlara. ama bi yöndende karışılmamalı düşünsene ne mutsuz evlilikler var ve kadın hamile kalıyor olacak gibi değil geçimi e o zaman doğursa mı daha iyi🙁

Bak my-net haberde yolda doğum yapıyor sokağa bırakılıyor
sonra bebek çocuk esirg. Orda yaşı doluyor sonrası şansına

ikracım bebeğine kıyma farklı birşey bende kızarım aaaaa hamile kalmışım triplerinde olanlara ,zırt pırtt çaresi kürtajda arayanlara. ama bi yöndende karışılmamalı düşünsene ne mutsuz evlilikler var ve kadın hamile kalıyor olacak gibi değil geçimi e o zaman doğursa mı daha iyi🙁

Doğrusu kimseyi kınamak istemiyorum. Allah muhafaza başıma gelmesinden korkarım.
Ama düzelir diye mutsuz evliliğin üstüne hamile kalanlara anlam veremiyorum, ay neyse yorum yaparken çok korkuyorum inanki. Hem vebal atına girmek hemde büyük konuşmanın kurbanı olmaktan korkuyorum.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin...

Bak my-net haberde yolda doğum yapıyor sokağa bırakılıyor
sonra bebek çocuk esirg. Orda yaşı doluyor sonrası şansına

Son yıllarda gençlerde cinsellik eğilimi oluştu zaten, sanki cinsellik olmayınca arkadaşlık olmuyor gibi görüyorlar.
Sonuç: bir yığın ortada kalan çocuk...

Ikra dün misafirlikte neler vardı 🙂

Öncelikle Kayseri'liydi.
Mısırı haşlayıp içine ceviz atmış farklı bişey olmuştu hoşuma gitti, diş hedikleri oluyorya onun gibiydi.
Kadayıfı sarmış bir tatlı yapmış, onuda beğendim.
Peynirli börek, birde içinde tatlı helva olan bir çörek yapmıştı...

bende artık kg verebilsem çok iyi olcak ekmeği kestim

ama psikolojik yani sürekli yemek sitiyorum her zaman böyle olmuyor senede iki kere oluyor doymak bilmiyorum aklına geleni yemek istiyorum gibi

bende artık kg verebilsem çok iyi olcak ekmeği kestim

ama psikolojik yani sürekli yemek sitiyorum her zaman böyle olmuyor senede iki kere oluyor doymak bilmiyorum aklına geleni yemek istiyorum gibi

Sahilcim, ben bir ara 59 kilo olmuştum bekarken, vermeye çalıştım ama ne yaptıysam olmadı.
Sonra akışına bıraktım kilolar kendinden gitti.
Ama bir dönem çok stresliydim, ondan sonra eşimle tanıştım nişan, düğün derken daha zayıfladım.
Bazı insana stres kilo aldırıyor, benide zayıflatıyor.
Ama ilkkez 64 kiloyu gördüm 🙂)
İnşaAllah doğumdan sonra çabucak gider...

Geri