Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kelebek hu nice yıllara

sorcam da esenin kapcısını okudum o çöpü kafasına atarım ay veb böyle şeylerde çok fenayım ahlaksız yaymak ne terbiyesiz bırak gördüğüm yerde ona yediririm onları aptalll

ee kelebekkk nasıl geçti anlat bence eşni yaptı sana güzel şeyler

niceyılllara canım ne yaptınız

öhöö öhööö hemen anlatımm🙂🙂

eşim piknik sepetini hazırlamış cumartesi öğleden sonra yola cıktık balayında gezip begendıgımız yerleri gezdik deniz köylerii koyları gezdik denize girdik piknik yaptık canlı müziğe gittik ancak canlı müzük o gün yokmuş🙂neyse ordan cıktık kahve içtik buarada kayınvalıdemn kapısını önünden gecerken ugramak zorunda kaldık saat gece 12 gibi sahilde oturduk sohbet ettik saat 2 ye kadar buarada bn süprizimiyaptım eşim için şiir okudum müzik eşliğinde radyocu arkd.kayıda aldı flasha attım arabada dinlettim inanamadı bu senin sesin mi diyor cok begndi🙂ancak eşim hediyesiini bugn verecegını söyledi heyecanla bekliodum

kızlar kadının bana gıcığı var galiba geçenlerde oturuodu
merhaba dedimkafasını çevirdi
yaw diom salak esen ne selam verion geç git
kadın beni görüo yolunu değiştirio delimi nedir valla sinir sistemim çöktü yaw
ama pislik yapıp durcam ona

öhöö öhööö hemen anlatımm🙂🙂

eşim piknik sepetini hazırlamış cumartesi öğleden sonra yola cıktık balayında gezip begendıgımız yerleri gezdik deniz köylerii koyları gezdik denize girdik piknik yaptık canlı müziğe gittik ancak canlı müzük o gün yokmuş🙂neyse ordan cıktık kahve içtik buarada kayınvalıdemn kapısını önünden gecerken ugramak zorunda kaldık saat gece 12 gibi sahilde oturduk sohbet ettik saat 2 ye kadar buarada bn süprizimiyaptım eşim için şiir okudum müzik eşliğinde radyocu arkd.kayıda aldı flasha attım arabada dinlettim inanamadı bu senin sesin mi diyor cok begndi🙂ancak eşim hediyesiini bugn verecegını söyledi heyecanla bekliodum
canım gzl geçmesine sevindim
Allah nice nice yıllar göstersin.

kafa testegitti herhalde dimi kızlar merak ediorum gelsin artıkk

sakin huzurlu bir gün geçirdik sahilde eşim ateş yakacakmış bna dedim saçmalama istemiyorum ateş falan polis gelir acıklama yap iki saat sonra yaktırmadım akıllı yaaa🙂 el elle kol kola dizdize oturduk hepp denizdede hep sarmaş dolaş girdik temiz hava deniz huzur sakinlik herşeyden önce eşim tüm stresimi aldıı saat gece 3 te eve geldik bn uyuya kalmışım🙁 bugn sanırım bn eşime bi ambiyans hazırlıcam teşkkr için:D:D bugün kimse msj atmasın bnaa heee hahahahaha

Geri