cimcime eses Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.472 Gerçi ablamda böyleydi, genetik sanırım bu durum. Sadece queni gördüm hamilelerden, onada çok yakışmıştı, sizleride görmek nasip olur inş.
Gerçi ablamda böyleydi, genetik sanırım bu durum. Sadece queni gördüm hamilelerden, onada çok yakışmıştı, sizleride görmek nasip olur inş.
shuzur Daimi Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.473 tesaduf' Alıntı: bende eşine katılıyorum bence çok tatlı olmuşsun kız bebek annenin güzelliğini alır derler sende sorun yok🙂 pişti🙂 . Genişletmek için tıkla ... süperiz ikranurr' Alıntı: Gerçi ablamda böyleydi, genetik sanırım bu durum. Sadece queni gördüm hamilelerden, onada çok yakışmıştı, sizleride görmek nasip olur inş. Genişletmek için tıkla ... armağan napıyor acaba? bebişiyle alıştılar mı?
tesaduf' Alıntı: bende eşine katılıyorum bence çok tatlı olmuşsun kız bebek annenin güzelliğini alır derler sende sorun yok🙂 pişti🙂 . Genişletmek için tıkla ... süperiz ikranurr' Alıntı: Gerçi ablamda böyleydi, genetik sanırım bu durum. Sadece queni gördüm hamilelerden, onada çok yakışmıştı, sizleride görmek nasip olur inş. Genişletmek için tıkla ... armağan napıyor acaba? bebişiyle alıştılar mı?
cimcime eses Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.474 twettysale' Alıntı: İkracımm senin sadece karnın çıkmış canım maşallah Genişletmek için tıkla ... Saol canımcım darısı sizlere...
twettysale' Alıntı: İkracımm senin sadece karnın çıkmış canım maşallah Genişletmek için tıkla ... Saol canımcım darısı sizlere...
Kafa Hamiş Melek 14 Haziran 2012 #30.475 ikracım resmin altınada yazdım ama görmedin sanırım 🙂 bencede çok tatlı olmuşsun canım 🙂 sadece karnın var 🙂
ikracım resmin altınada yazdım ama görmedin sanırım 🙂 bencede çok tatlı olmuşsun canım 🙂 sadece karnın var 🙂
cimcime eses Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.476 QUOTE=Kafa;845317]ikracım resmin altınada yazdım ama görmedin sanırım 🙂 bencede çok tatlı olmuşsun canım 🙂 sadece karnın var 🙂[/QUOTE] Hiç farketmedim, saol canımcım, senide görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum, inş. en kısa zamanda görücez...
QUOTE=Kafa;845317]ikracım resmin altınada yazdım ama görmedin sanırım 🙂 bencede çok tatlı olmuşsun canım 🙂 sadece karnın var 🙂[/QUOTE] Hiç farketmedim, saol canımcım, senide görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum, inş. en kısa zamanda görücez...
twettysale Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.477 Kız bebek süslemeleri ne kadar güzel olmuş pastasına,kapı süslemelerine bayıldım ama armagan onları düşünmüştür çeyizinde de çok seçici davranmıştı
Kız bebek süslemeleri ne kadar güzel olmuş pastasına,kapı süslemelerine bayıldım ama armagan onları düşünmüştür çeyizinde de çok seçici davranmıştı
twettysale Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.478 Kızlar bebişi olan bir arkadasımız daha vardı onun nickini unuttum berk koyacaktı sonra emir koymuşlardı onlar ne yapıyorlar acaba
Kızlar bebişi olan bir arkadasımız daha vardı onun nickini unuttum berk koyacaktı sonra emir koymuşlardı onlar ne yapıyorlar acaba
cimcime eses Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.479 twettysale' Alıntı: Kızlar bebişi olan bir arkadasımız daha vardı onun nickini unuttum berk koyacaktı sonra emir koymuşlardı onlar ne yapıyorlar acaba Genişletmek için tıkla ... Akasya, doğumdan sonra gelmişti, o zaman iyiydi, inşaAllah şimdide iyidir. - - - Updated - - - Bu arada Betüş'le görüşmüştüm geçenlerde, annesindeydi, annesi rahatsızmış dua istiyordu. İnşaAllah atlatırlar sıkıntıları...
twettysale' Alıntı: Kızlar bebişi olan bir arkadasımız daha vardı onun nickini unuttum berk koyacaktı sonra emir koymuşlardı onlar ne yapıyorlar acaba Genişletmek için tıkla ... Akasya, doğumdan sonra gelmişti, o zaman iyiydi, inşaAllah şimdide iyidir. - - - Updated - - - Bu arada Betüş'le görüşmüştüm geçenlerde, annesindeydi, annesi rahatsızmış dua istiyordu. İnşaAllah atlatırlar sıkıntıları...
Kafa Hamiş Melek 14 Haziran 2012 #30.480 ikranurr' Alıntı: QUOTE=Kafa;845317]ikracım resmin altınada yazdım ama görmedin sanırım 🙂 bencede çok tatlı olmuşsun canım 🙂 sadece karnın var 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hiç farketmedim, saol canımcım, senide görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum, inş. en kısa zamanda görücez...[/QUOTE] amin canım inşallah 🙂
ikranurr' Alıntı: QUOTE=Kafa;845317]ikracım resmin altınada yazdım ama görmedin sanırım 🙂 bencede çok tatlı olmuşsun canım 🙂 sadece karnın var 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hiç farketmedim, saol canımcım, senide görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum, inş. en kısa zamanda görücez...[/QUOTE] amin canım inşallah 🙂