Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canım valla gerçektende çok ayıp etti o yorumla..yani bu tamamen çekememezlikten yada sana çok sinir oluyo filan gibi algılanır bence..

ne ister senden halbuki lokum gibi tatalısın 😀

- - - Updated - - -

amannnn adı üstünde görümce işte hahaha

benimki beni şimdi sinir eder bak albüme eklicem onuda bi okuyun tamammı kızlar

çekemiyorsa anten taksın ne diyim yani sallamıyorum zaten. Sinir olacak bir şey yapmadım ki ben kıskanıyorsa bilemem

- - - Updated - - -

ya bende bir kırmızı tutkunluğu başladı mutfağa hep kırmızı alıyorum şu sıralar birde mor göüzümü alamıyorum offf
benim oturma odam mor🙂 bendede bambu takıntısı hala devam ediyor

çekemiyorsa anten taksın ne diyim yani sallamıyorum zaten. Sinir olacak bir şey yapmadım ki ben kıskanıyorsa bilemem

- - - Updated - - -

benim oturma odam mor🙂 bendede bambu takıntısı hala devam ediyor

annenle filanda çok samimi değilse belki huyu öyledir dicemde..yinede o yorumu yapmamalıydı..

kızlarrr albümüme bi daha bakın 😀

- - - Updated - - -

nikiii bende kırmızıyı çok severim her zaman 😀

benim görümcem çok iyi ya gerçi eşim bugün oraya gitti banatel wedip sende gel demedi ama olsun canı sağolsun

Benimkide eşimle hergün görüşür neredeyse ama bir kere bile beni sorma gereği duymaz.
Zavallı bebeğim bu konuda bizim gibi şanssız, babannede halada sormaz, herkes kendi havasında, Allah'tan anane ve teyzeyle bu açığı kapatacak...

Benimkide eşimle hergün görüşür neredeyse ama bir kere bile beni sorma gereği duymaz.
Zavallı bebeğim bu konuda bizim gibi şanssız, babannede halada sormaz, herkes kendi havasında, Allah'tan anane ve teyzeyle bu açığı kapatacak...

amannn görümce değilmi işte hepsi aynı bana uzak olsunda.. bak 4 gündür konuşmuyolar eşim aramadı..bu akşam ararız büyük ihtimalle yine aynı dırdıra başlıcak sesini duyan cennetlik 😕

kafa kuzu sen nikah tarihini baz al hangisinde yaptınız hahaha bizdede iki düğün oldu ama 11-eylül nikah ve düğünde hahaha benim hazır cevabım varr

- - - Updated - - -

ben büyük görüm-ce havasından geçilmeyi verdi çok arza çıakrdı düğün zamanı bende ipleri kopardım gitti diğeriyle görüşürüz

kafa kuzu sen nikah tarihini baz al hangisinde yaptınız hahaha bizdede iki düğün oldu ama 11-eylül nikah ve düğünde hahaha benim hazır cevabım varr

- - - Updated - - -

ben büyük görüm-ce havasından geçilmeyi verdi çok arza çıakrdı düğün zamanı bende ipleri kopardım gitti diğeriyle görüşürüz

canım ben nikahımı tanırım zaten..onların orda yapılan düğün beni ilgilendirmiyoruki ama görümcek öyle değil işte 😕

Geri