Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Evet telefonuna msj olarak geldi;ama msjı görseniz kadına yakıştıramazsınız 40 yaşında birisi zaten höööö böööö o...hiç yakıştıramadım sürekli vıcık vıcıksınız benimkinin de suratı düştü,benimde bunu bana 2.yapışı ne derdi var benimle anlamadım.
Bende dedimki;ben anneme anlatıcam ben istemiyorum hiçbir şekilde benim hiçbir şeyimde bulunmasın.Ben bu zamana kadar saygısızlık anlamında hiçbir şey yapmadım,bana da yapılmasını istemiyorum dedim.Annesi kızım ben gerekli konuşmayı yapıcam dedi.

Benimki de gerekli azarı işitti,kadın zaten burda yaşamıyor,uzakta yaşıyor.Sorunları varmış,kocası aldatmış.Benimkide dert ortagı ya;halası bile olsa araya mesafe koyması gerekiyor,kadın nerden bu samimiyeti buluyorda bu tarzda konusabiliyorki.O da azarı işitti

çok yersiz onu alakadar etmez vıcıkta olsa bunu sana değil sevgiline der uyarır bakın yanlış anlaşılır biraz daha dikkat edin felan der en kötü çok aptalca ya gerçekten

senin numaran onda varmıydı
insan sevinir yeğenim mutlu nasıl kıpır kıpırlar gibi

Merhabalar kızlar;

Tescim hayırlı,ugurlu olsun arsanız iyi bir yatırım..
Armagan kızın çok tatlı,nazar degmesin maşallah pastası,oda süslemeleri herseyi süper olmustu.
İkracım nice mutlu,güzel,huzurlu senelere...
Kızlar bizde dün akşam çok güzel bir gün geçirdik.Gezdik,yemege gittik neyse sonunda benimkinin halasından şöyle bir msj geldi.'Vıcık vıcıksınız neden bu kadar samimisiniz?diye çok canım sıkıldı.Bütün enerjimi düşürdü.

ona neymiş kıskanmıştır canım canını sıkmaya değecek bir durum değil bence bu. Çok teşekkür ederim canım

aklıma gelmişken bende ablamla ilgili durumu anlatayım

ablamda ben gibi miyon gösteremz yaşını bizim memleketle eniştemin memleketi aynı olmasına rağmen nişandan bir kaç gün sonra ablam kayınvaldiesine gidiyor kapı açık oda tam girerken nerden buldu o çinge-ne demiş sizi oha diyen kişi de halası eniştemin sonra ablamda benmi hiç lafın altında kalmaz

içeri girip ben bulmadım onlar beni buldu bir güzel bozmuş kadını sonra bir özürler felan ablam surat felan yapmış kaynanssı kızım olurmu yanlış anladın felan demişki ablam duydum kim bilir daha neelr duycaktım demiş

kadın ertesi gün vınnn ist. evine
ama hala ablamı görünce çok bozulur utanır ablama bir ilgi bir alaka o biçim kucağında otutur şimdi de yalaka kadın

aklıma gelmişken bende ablamla ilgili durumu anlatayım

ablamda ben gibi miyon gösteremz yaşını bizim memleketle eniştemin memleketi aynı olmasına rağmen nişandan bir kaç gün sonra ablam kayınvaldiesine gidiyor kapı açık oda tam girerken nerden buldu o çinge-ne demiş sizi oha diyen kişi de halası eniştemin sonra ablamda benmi hiç lafın altında kalmaz

içeri girip ben bulmadım onlar beni buldu bir güzel bozmuş kadını sonra bir özürler felan ablam surat felan yapmış kaynanssı kızım olurmu yanlış anladın felan demişki ablam duydum kim bilir daha neelr duycaktım demiş

kadın ertesi gün vınnn ist. evine
ama hala ablamı görünce çok bozulur utanır ablama bir ilgi bir alaka o biçim kucağında otutur şimdi de yalaka kadın
çok cahillik ya. offf adam beğenmiş istemiş almış başkasına ne anlamıyorum.

ya işte muhakkak oluyor benim dayımın kızı düğünden beri konuşmuyor benimle tavırlara girdi hiç görüşmedikte hiç konuşmadıkta hahaha yani kıskanç belli anneside annme laf sokuyor sürekli aptal ya sallamıcan öz dayım değil akraba işte dayı diyoruz

en yakın akrabandan kırk kat uzak komşu iyi

Geri