Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Tes ben gecen sene patlıcan biber közlemesi koydum cok yemedık fırına vermıstım közlemişlerdi bu sene az yapacagım o yüzden bol konsantre koymak istiyorum 2.5 kilo erik aldım akşama nasipse yapar buzluğa atarım cuma günü ablamn yanına gideceğiz orayada giderken hazırlarım birde yemek yapıp götüreceğim değişik olarak ne yapsam gecen karnıyarık yaptım dolma yaptım bu defa ne yapsam değişik önerileriniz varmı

bizde alışverişe gidicez akşam 🙂

bizde eşimle market gezmeyi cok sevıos:=) tvett nişan ne zaman düşünüosunuz kuzm

bende yine akşam kayınvalideme yemeğe gideceğim🙂

kız bnm iyiki kayınvalidemler burda değil bahaneyle ayda yılda bir gidos en son gezmeye gittik o taraflara eh dedik ugrayalım bi baktım buzdolabında benm resmm var cok şaşırmıştım ama yinede hep mesafeliyim bn gerçi sizinkiler iiyiler sevıosun sen bildiğim kadaryla kayınpedernde cömert :d

agır yemekler yapıp götürmüşsün canım çerkez tavugu geldi aklıma 🙂ne alaka bilmiyorum ama

canım niye agır olsun cacıkla pek bi güsel oluyor :d
aaa doğru dedin bak çerkez tavugunu hiç bilmiyorlar bnde ne zamandr yapmıyordm o zaman bugn tavuk alayım eve giderken tarifte tam aklımda değil eltimden alayım teşkkr ederm kuzm iyi oldu bu bak

tes senn aklına gelen bi tarif varmı senden güzel yemek tarıflerı cıkıyor portakallı kerevız kısın favorı yemegımız olmuştu

Kayınvaliden canım seviyordur sonuçta neden sevmesin ki,kayınpederinde okumus bir insan öyle deme ....Ben Colinsde bir tane elbise begendim onu göstercegim eger uygun olursa alabilirmişiz 🙂(boyu falan filan)nişan bu kış olsun artık çok istiyorum 🙂

bezelye yaptım ben canım o zaman fasülye biraz ucuzlasın fasülye stoklarım. Közlenmiş patlıcan kırmızı biber yapmak isityorum bende.
tes fasülye pahallı şimdi ucuzlasın bende koyucm
barbunya koyabilirsin bu hafta almayı düşünüyorum bende
kırmızı biber
dolmalık biber
domates sosu
patlıcan hem dolmalık hem közleyip koyucam
yeter zaten patlıcanla kırmızı biberi bol tutucam bu yıl

günaydın kızlarr

twet pinenin nosu var evet gün içinde ararım 🙂 gerçi oda arayabilir

tes ben yazmıştım 1,5 sene felan beklemez zamana bırak diye🙂
inan erkekler daha çok istiyor bu konuda

dün öğleden sonra cenaze evine gittim ay allah sevdiklerimizin acısını yaşatmasın ya oruçluydum sıka sıka kendimi tansiyonum 5 lere düştü yine insan üzülüyor ister istemez

sahilciğim amin canım
elbet yaşıcaz o acıları ama Rabbim daha uzun ömürler versin.hemen yaşamayalım

- - - Updated - - -

sahill bi benimki istemio amaa
cidden istemio bak hahaha

Geri