Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

akşam dün ikimizde oruçluyduk kızçeyle bir sürü yaptı yiyemedik su içmekten
taze fasulye pilav mercimek salata kemalpaşa kızartma yapmıştı

aynen duruyorrr

Afiyet olsun canım gelin-kaynana siz çok uyum sagladınız inşallah bende senin gibi anlaşabilirim

inş. sağlamışızdır hahaha fazla uyuma gerek yok aslında mesafeli olmak iyi

aslında sen bizi görsen sanki ilk kez tanıştığın biri ile konuşursun ya öyleyim
napıyorsunuz
iki gülme haha haha ihihhi görüşrüz gibi

anlatabildim sanırım

Sanmıyorum canım ailelerinin bilgilendirildigini ya da anladıgını;Allah herkesin gönlüne göre evlat versin ama benim bir tane erkek kardesim var tam olarak ergenlik çagında ve yaşına göre çok çok olgundur şimdi onun konusmalarına filan bakarım ben kontrol amaçlı;kızların attıkları mesajları görseniz çok sasırırsınız.Bu zamanda iki evlat da çok zor ama kız evlat çok çok zor yine erkek bir şekilde kendini korur ama kız nasıl koruyacak kendini?

zaten bu devirde kızlar daha şaşırdı kendini
oğlanlar bişiy yapmıo da kızlar oğlanların üstüne atlıo
birde entel dantel olcaz die saç uzatıp küpe takıp bira şişesi ellerinde gezmiolarmı top sakallarınla o saçlarından tutup sürüklemek istiorum serserileri
entel ne demek onu bilmezler cahil cahil işler yaparlar

Aynen canım ben erkek de küpeyi sevmiyorum,yakıştıramıyorum hani erkek erkek gibi olmalı bayanda bayan gibi hem giyim olarak hemde tarz olarak ben bile uzun zaman sonunda etek yada elbise giydigim zaman kendimi bayan gibi hissediyorum...Piercingler,dövmeler bana değişik geliyor ha yokmu benim erkek arkadasımda döve benimkinde de var ama 18 yasımda hevesle yaptırdım kaldı diyor napıyım şimdi onu sildirtemem ki

cnm erkekte küpeyi yakıştıran var elbet
benim eşimde takıyordu ilk tanıştığımızda çokta hoş oluyor
ama ben aşırılık yapanları sevmiorum
yani bana göre entellik bu değil.gençlik zıvanadan çıkıo

aynen ya ruhum daraldı
annemle konuştum şimdide kalbin eskidende ağrıodu sıcaktan oluor git göstr akşam dedi amma dr den tırsıom ben ya yine gidemicem galia

Geri