Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

selam kızlarrr günaydınn 🙂 ne var ne yok bakalım ben geldim yupis yupis

geçmişe bakamadım çünkü 100 sayfa bir bana hemen özetleyiversin :D:D

valla ben gittim tatilimi yaptım sonra istanbulu gezdim..kardeşimin mezuniyetini kutladık 🙂 benim kardeşim artık mezun 🙂

sonra işte biraz dinlendim ve yeniden geldim çok kısa bi tatildi nasıl bitti anlamadım 🙁

güzel haber yok malesef sahilcim 🙁

günaydınnnnnnnnn kuzuşlarrrrrrrrrr
çok yorgunummmmmmmmm sınav avrdı hafta sonu sabah 6 da düştük yola denem amaçlı salladım🙂)
dünde nişanımız vardıı herşeyy çok güzeldi haftayada dü-ğünn çokk yorgunummmmm heryerim uçukladı

cumartesi iş çıkışı eve gittim az mutfak dolaplarını sildim buhardan mafoluyor sonra annemle ablamlara cenaze evine gittik işte
yemek felan götrüdük geldik sonra pazar günü sil üpür ütü derken günü yarıladık sıcak yoruyor insanı çok fazla akşam amcalara gitik mahellede düğnü vardı ikinciye evleniyordu biri bekar kız kaçmış kız görseniz sokakta oldu kaçtığı için kıanda yaptılar kıza oğlan evinde öpüyor satılıor kokluyor milletin içinde ay ben utandım yaaa

hayırlısı inş. kafa meraktan değilde güzel haber duymak istediğim için sordum artık bundan böyle niko sen ben bir fiil arkandayız 🙂))

tebrik ederim kardeşin için inş. başarısını iş hayatındada gösterir kız amma tatil yaptın hiç girmedinde aaaaa özledik seni

Geri