Twet 3 katlı bizim ev altta kiracı annem ortada üst kat kardeşimin annem istemez zaten yanına hatta kiraya uzağa gitsin istiyorda kira nerde 350 aşağı yok
valla ben hiç karışmam iyi olur kötü olur mebalini çekemem ablamıda aradım diyor boşver gidersek gideriz konuşursak konuuşruz başka birşeye karışma diyor sebep olmaylaım fikrimizi söleriz toplanınca bir araya o kadar
evlensin görsün çok istiyor sözlü kalırmış gelin siteyin diyen bekletcek çok zor
Kız kaç yaşında kızda küçük heralde anlattıklarından bunu çıkartıyorum.Bundan sonrada sözlü kız uzatmayın dügün gününü konuşalım diye çagırırlar boşver canım kimsenin vebalini alma karışma
biraz önce telefon geldi biz bir ara evimizi satmayı düşünüyorduk takaslı istiyorlar hemde bnm istediğim evlerden buarada yeni bir ormann içinde site kuruluyor havuzlu parklı cok güsel bn eve bakmaya gittim evin içi gercekten mükemmel yapılmış ama takaslı olmaz cünkü bizm evi sattkk mı nakıt parayla kredyi kapatmak lazım kafam karstı şimdi bilmiom ki napsak
Canım ilk önce ev kullanışlı mı ona bir bak?Senin evin 2+1 di oturma odanda var alacaksan eger 3+1 al en azından bebek odası yapma şansın olur sitenin adresi varsa at bizde inceleriz
Hoşgeldin Armagan bebeiş napıo
Esen kurabiyelerini şimdi gördüm canım çok güzeller
Canım ilk önce ev kullanışlı mı ona bir bak?Senin evin 2+1 di oturma odanda var alacaksan eger 3+1 al en azından bebek odası yapma şansın olur sitenin adresi varsa at bizde inceleriz
Hoşgeldin Armagan bebeiş napıo
Esen kurabiyelerini şimdi gördüm canım çok güzeller
canım ben zaten 8.5 kilo aldım doğumdan 2 gün sonra 4.5 kilosu gitmişti
suanda 2.5 daha verdim şişler indikçe azalıyor zaten
ama ben dikkat ediyorum emziriyorum ya kızımı hep yarıcak seyler yiyorum canım