Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ara canım yardımcı olmaya çalışırım
tatlım güllerimi diorsun onlar benim baya acemi işim🙂
2 yuvarlak yaptım ikisini az farkla üst üste koyup kıvırdım ortadan kestim gül oldu
dün akşam packwork kalıplarımla çalıştım
ilk yapamıodum eşimde diodu sn bırak bunları diğerlerinle yap
inat ettim geçen gece 1 e kadar oturdum o çiçeklerin tekniğini buldum dünde eşim işten gelmeden önce oturdum yaptım
aslında ark.lara gidicektik hediye yaptım
gtürmedi adam ya boşver dio çok uğraşmışın örnek kalsın bunlar senin eşinde hahaha
onlarda şeymuhabbetine giriolar dahaöncede bahsetmiştim ortakolalım
die eşimde dio sen emek veriosun o kadar onlar malzeme alıcak sen uğraşcan olmaz öle
ama aramızda açılsın istemiru m bu konuda o yüzden daha paylaşamadık bile

saçamalama esen emegını tabıkı paylasma kimseyle bunlar senn başarın başkaları nie ortak olsun bnde senn sayende deneyecegm nasıl olacak merak edıorum eşime süpriz placak bir şey daha soracagm bu kurabılerın üstündeki şeker hamurunda sanki desen var gibi baktıgında

saçamalama esen emegını tabıkı paylasma kimseyle bunlar senn başarın başkaları nie ortak olsun bnde senn sayende deneyecegm nasıl olacak merak edıorum eşime süpriz placak bir şey daha soracagm bu kurabılerın üstündeki şeker hamurunda sanki desen var gibi baktıgında
evet cnm onun merdanesi var onunla yaptım o deseni
sende kalp kalıbın varsa bir boy küçüğünü daha al kalp bas desen gibi çıkar
bende elbet öyle düşünüyorum ama ark.lar baskı yapıo bu konuda rahatsız oldum

evet cnm onun merdanesi var onunla yaptım o deseni
sende kalp kalıbın varsa bir boy küçüğünü daha al kalp bas desen gibi çıkar
bende elbet öyle düşünüyorum ama ark.lar baskı yapıo bu konuda rahatsız oldum

ozaman öğlen marketten şeker hamuru alıcam malzeme alıcam.kalp desenim var ama orta boy var bulursam desende alim merdaneyi nerden bulurum bilmiorum sanırım buralarda yoktur🙁

canım merdane pastacılık malzemeleri satan yerlerde var birde nette.ama netteçok pahallı gerçi yerinde de ucuz sayılmaz ama yinede netteki gibi değil
şeker hamurunuda oralardan bulabilirsin
marsmollow al marketten onunla yaparsın
tarifi yazıdırırım

- - - Updated - - -

2 kutu pudraşekeri nişasta almayı unutma şeker

canım merdane pastacılık malzemeleri satan yerlerde var birde nette.ama netteçok pahallı gerçi yerinde de ucuz sayılmaz ama yinede netteki gibi değil
şeker hamurunuda oralardan bulabilirsin
marsmollow al marketten onunla yaparsın
tarifi yazıdırırım

- - - Updated - - -

2 kutu pudraşekeri nişasta almayı unutma şeker

blogundakı tarıfte yarm su bardagı pudra şekerı dıyor ozaman bn iki kutu alım tam tarifi alim senden esencim

acayip yoğunum ancak gelebildim kızlar nasılsınız bakalım 🙂

hosgeldn kafaa eıis sıcaklarla ugrasıos herkes bitkin bir halde🙁 sen napıosun bakalm buarada bugunku kıyafetımı kımse begnmedı oglende carsıya cıkacagm eşime dedim evden kot etegımı getırr dıe oda cok güsel boyle dıyor bir tek o güsel dıyor off böylede carsıya cıkasm yok

hosgeldn kafaa eıis sıcaklarla ugrasıos herkes bitkin bir halde🙁 sen napıosun bakalm buarada bugunku kıyafetımı kımse begnmedı oglende carsıya cıkacagm eşime dedim evden kot etegımı getırr dıe oda cok güsel boyle dıyor bir tek o güsel dıyor off böylede carsıya cıkasm yok

kelebekcim bence milletin ne dediğine niye bakıyorsun sen sabahleyin evden çıkarken kendini beğenmişsinki öyle çıkmışsın..

etraftaki insanlara neymişki senin kıyafetine söz ediyorlar,sen kocanı dinle kocan beğensin sen begen yeter..sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz

Geri