Kafa Hamiş Melek 19 Temmuz 2012 #32.241 twettysale' Alıntı: Sen bilirsin tatlım tabiki bütçene göre hareket et o zaman samsung al Genişletmek için tıkla ... evet benimde aklıma o yattı kardeşimde geçen samsungun makinalarından bahsediyordu ama yinede kararsızım ya
twettysale' Alıntı: Sen bilirsin tatlım tabiki bütçene göre hareket et o zaman samsung al Genişletmek için tıkla ... evet benimde aklıma o yattı kardeşimde geçen samsungun makinalarından bahsediyordu ama yinede kararsızım ya
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Temmuz 2012 #32.242 bizim makinada çok güzel adı neydi unuttum ya eski markalardan avm elektortlarda vardı 139 mı ne almıştık çrkimi çok güzel
bizim makinada çok güzel adı neydi unuttum ya eski markalardan avm elektortlarda vardı 139 mı ne almıştık çrkimi çok güzel
Kafa Hamiş Melek 19 Temmuz 2012 #32.243 sahile uzan' Alıntı: bizim makinada çok güzel adı neydi unuttum ya eski markalardan avm elektortlarda vardı 139 mı ne almıştık çrkimi çok güzel Genişletmek için tıkla ... neki markası acaba kızzz
sahile uzan' Alıntı: bizim makinada çok güzel adı neydi unuttum ya eski markalardan avm elektortlarda vardı 139 mı ne almıştık çrkimi çok güzel Genişletmek için tıkla ... neki markası acaba kızzz
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Temmuz 2012 #32.244 kafa agv-a canım ama çekiminden felan menunuz güzel - - - Updated - - - ramazan geldi hoş geldi kızlar inş. bereketli huzurlu geçireceğimiz ramazan olur inş.
kafa agv-a canım ama çekiminden felan menunuz güzel - - - Updated - - - ramazan geldi hoş geldi kızlar inş. bereketli huzurlu geçireceğimiz ramazan olur inş.
Kafa Hamiş Melek 19 Temmuz 2012 #32.245 ben yemeklere bakıyorum şimdiden kağıt kebabı yapacam kocama 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2012 #32.246 KIZLAR İŞLLER BİRİKMİŞ GELEMİYORUM YA. YAP KAFACIM BİZEDE TARİF VER RAMAZANDA MİSAFİR AĞIRLrız lazım olur
KIZLAR İŞLLER BİRİKMİŞ GELEMİYORUM YA. YAP KAFACIM BİZEDE TARİF VER RAMAZANDA MİSAFİR AĞIRLrız lazım olur
Kafa Hamiş Melek 19 Temmuz 2012 #32.247 tesaduf' Alıntı: KIZLAR İŞLLER BİRİKMİŞ GELEMİYORUM YA. YAP KAFACIM BİZEDE TARİF VER RAMAZANDA MİSAFİR AĞIRLrız lazım olur Genişletmek için tıkla ... tamam canım ben yapayım sizlede paylaşayım 🙂 senin eşin neden tutmayacaktı canım zorlanacagı içinmi
tesaduf' Alıntı: KIZLAR İŞLLER BİRİKMİŞ GELEMİYORUM YA. YAP KAFACIM BİZEDE TARİF VER RAMAZANDA MİSAFİR AĞIRLrız lazım olur Genişletmek için tıkla ... tamam canım ben yapayım sizlede paylaşayım 🙂 senin eşin neden tutmayacaktı canım zorlanacagı içinmi
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2012 #32.248 Kafa' Alıntı: tamam canım ben yapayım sizlede paylaşayım 🙂 senin eşin neden tutmayacaktı canım zorlanacagı içinmi Genişletmek için tıkla ... gişede ya canım susuz ağzım kurur sürekli müşterielrle konuşuyorum susuz duramam dedi bende peki dedim bakalım nasıl ayarlayacağız
Kafa' Alıntı: tamam canım ben yapayım sizlede paylaşayım 🙂 senin eşin neden tutmayacaktı canım zorlanacagı içinmi Genişletmek için tıkla ... gişede ya canım susuz ağzım kurur sürekli müşterielrle konuşuyorum susuz duramam dedi bende peki dedim bakalım nasıl ayarlayacağız
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Temmuz 2012 #32.250 tesaduf' Alıntı: gişede ya canım susuz ağzım kurur sürekli müşterielrle konuşuyorum susuz duramam dedi bende peki dedim bakalım nasıl ayarlayacağız Genişletmek için tıkla ... sürekli konuşuyorsun tabi zor allah yardım eder inş. helen ben o sıcakta yolalrda inş. rahat bir zaman geçiririm
tesaduf' Alıntı: gişede ya canım susuz ağzım kurur sürekli müşterielrle konuşuyorum susuz duramam dedi bende peki dedim bakalım nasıl ayarlayacağız Genişletmek için tıkla ... sürekli konuşuyorsun tabi zor allah yardım eder inş. helen ben o sıcakta yolalrda inş. rahat bir zaman geçiririm