Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen hafta bir ark evlendi balayına bir kez gidicem öyle sızlanmaya felan gerek yok dedi güzelce gezcez yicez dedi bende dedim sn güne bırak geliceğiniz güne haha öyle yapmış
insan diyor bişey pamadan yan yna yatınca daha bir rahat oluyor alışıyor rahat olmuş bencede şu olayın balayında apılması taraftarı değlim hiç
hiç ağrın olmuormu tes anlamıyorsun ne güzel ben yerlere seriliyorum o biçim ağrım oluyor hayırlsı inşallah senin sorunun değil kocişine kalmış artık o ne zaman hazırsa artık inş. tez vakitte fikrini değiştir senide mutlu eder
geçen hafta bir ark evlendi balayına bir kez gidicem öyle sızlanmaya felan gerek yok dedi güzelce gezcez yicez dedi bende dedim sn güne bırak geliceğiniz güne haha öyle yapmış
insan diyor bişey pamadan yan yna yatınca daha bir rahat oluyor alışıyor rahat olmuş bencede şu olayın balayında apılması taraftarı değlim hiç