Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bu mübarek günde kanliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah

ancak gelebildim halsızım çok kızlar oruçluyum ALLAH kabul ederse iş çıkışıda savcılıktan aradılar oraya gideceğim tekrar işlerm yogundu bugn işe terlikle geldim halimi bir görsenz çok komiğim🙂

çokta uykum var gece geç saate kadr parkta oturduk eşimi herzamanki gibi tavlada yendim🙂kardeşim bizde kaldı saat 2 de yattım 4 te tekrar uyandım sersem gibiyim off nasıl gidicem taa savcılıga bılmıorum

kızlar bende ilk önce hamilelik habern kafa dan gelmesini bekliom sonra nicki ve sahil inşallh kızlarrr olsun bir an önce bizde sevinelim 🙂)

kız sen bana başka derken az-gın filan mı demek istedinn hahaha kafaa al anam sen azgın ol ben alınmam hiç hahaha

ben bunu iltifat olarak alırdım ama ramazandan dolayı kapalıyız kuzuuuuuu hahaha

çokta uykum var gece geç saate kadr parkta oturduk eşimi herzamanki gibi tavlada yendim🙂kardeşim bizde kaldı saat 2 de yattım 4 te tekrar uyandım sersem gibiyim off nasıl gidicem taa savcılıga bılmıorum

kızlar bende ilk önce hamilelik habern kafa dan gelmesini bekliom sonra nicki ve sahil inşallh kızlarrr olsun bir an önce bizde sevinelim 🙂)

İnşallah canım 🙂 hepinizin gönlünden geçen olsun inşallah ya ben hepinize çok sevinicem kızlarrr 🙂

Slm kızlar nasılsınız, herkesin kadir gecesi mübarek olsun, Rabbim dualarınızı kabul etsin...
Bizde çocuk büyütereek vakit geçiriyoruz, oğlum şuan sakin (aman nazar değmesin) sütümde geldi çok şükür, alırken biraz sorun yaşıyoruz ama iyi çok şükür.
Babaları eve bağlamanın yolu çocuktan geçiyormuş meğer 🙂
Eşim bayılıyor Talha'ya benden çok düşüyor üstüne, o uykucu adam gitti yerine çocuğun sesini duyunca hemen beşiğin başına gidiyor.
Ben emziriyorum oda gazını çıkarıyor.
Bu arada bazı tecrübeler yaşıyoruz, bezini açınca hemen kapatmak gerekiyor, 2-3 kere üstümüze işedi kerata 🙂
Şimdilik bu kadar, beni bekliyorlar görüşürüz kızlar.
Bu arada annem çok yardımcı oluyor, gidince ne yapıcaz bilemiyorum...

ay ikra 🙂 sennide kadir geceni ailenle birlikte mübarek olsun miniki öp bizim için çirkin şey
sen iyimisin ağrıs sızın varmı

görüşürüz
anneler öyle bol bol foto çek

günaydın kızlarr
dün akşam neler oldu anlatayım
eve gittim annem aradı
sana işiy dicem paniklenme
öle diyince bende daha çok panik
bugün babanı biri aramış seni mahkemeye vercekmş
kimmiş sebep
tuğba diye bir kadın
sebep neymiş
kocasının eski sevgilisiymişsin
hopbalaaaa
yaw benim zaten 6 yıldır eşimle birlikteyiz nşanlılık sevgililik derken kimmiş onun kocası
niye beni aramıomuş babamı arıomuş
senin telini istemiş
neyse sonra bi bayan babama 2 ay önce fln mesaj atmıştı hatta babam bana gsterdi mesajı
ben tuğba esen nerelerdesin görüşemiyoruz
babada aramış bu esenin teli değil ben sölerim siziarar
bende dedim yok benim tuğba adında arkadaşım arama kimseyi verme telimi
üstünden zaman geçmiş yine aramış
ben tuğba esenin telini verirmisin babam vermemiş
3. ye arayıp o benim kocamın eski sevgilisi
babamda bişiy sormamış yaw ona sinir oldum
neyse aradım noları burda öle bşri yk ben bu numarayı 1 ay nce aldım dio bayan
aranan diğer numara devlet hastanesinin kontorlu teli
diğer numarada varoş bir mahallenin telefonu bi adama ait yok öle bişiy dio
bugün savcılıa suç duyurusunda buluncam
çok cnm sıkıldı kandil kandil