Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

x dediğim kişi hem beğenmez hem kızım gibi her işimi yaapr oda saf ya bebeğin var yapamam de bişeyde diyemiyor hereşyini yaptrıyor

akşama bea hadfta içi akşam işte soğanalrı bilmem neyi yaparız sannettim ine avcunu yalar

adam gibi söylesin ciğerimi yesin ortaya atıyor

Günaydın kızlar;
Sahil üzülme boşver senin kaynanan değişik bir insan zaten 🙂))bizde dün akşam dışarı çıktık Sahil hamileymiş diyorum,Sahil kim diyor benimki 🙂)

tes geçen ay biz senle aynı gün olduk demi 20 temmuz şimdi onu sorcak dr gidincede yanlış hatırlamıyorum

evet canım 20 temmzudaydı

- - - Updated - - -

Günaydın kızlar;
Sahil üzülme boşver senin kaynanan değişik bir insan zaten 🙂))bizde dün akşam dışarı çıktık Sahil hamileymiş diyorum,Sahil kim diyor benimki 🙂)
bende eşime gider gitmez söyledim burdaki kankam hamileymiş diye sevindi oda

işte kaynım aradı diyor akşam bişey diyemedimde bilmem nede
belli edeemyizde

dedim beni tanıyorsun en ufak şeyde hem mutluluğumu sizinle paylaşıyorum hem sizin için seviniyorum ama aynı şeyleri ister istemez görmek isityor insan felan ağladım felan bilsin ama dedim bu bana ikinci kapak olduı dedim
oda ona yetmiştir

evlilk yıl dönümünde kuzu işte biliyorlardı ailem tek tek aradı bunlar ertesi günü iyi hadi daha nice senelere bari sus sesin çıkmasın bende dedim dün dü 🙂 bu gün değil amden dileyeceğin varsa gününde de de işe arasın kapaklama yapmıştım da yine öyle bieşy

ay evet şimdi hatırladım canım unutmuşum onu kusura bakma 🙁

işte insanlar bir garip ya valla elniden geleni yaparsın gördüğün durumu atamazsın brikiyo bunlar bende hç umrum değil sinir oalcağım konu şimdi herkese açar söyler yayın yapar

Sahil kendini üzme ya boşver tın. onlar sevinse nolur sevinmese nolur. ona üzülmedin anlıyorum yaptıklarına ama tın yaa. sende onlara okadar değer ver işte. Dediğin gibi madem tarhana yapıcak 5 kilo yapsın yada adam gibi sana desin yapalımmı falan diye. garipler valla yaa